Sam Catlin

Základné informácie
meno a priezvisko: Sam Catlin
dátum narodenia: údaj nie je známy
miesto narodenia: údaj nie je známy
prvý film: Perníkový tatko - Série 5 (série), rok: 0
posledný film: Preacher - Série 1 (série), rok: 2016
funkcia: Scenárista
žánre: Thriller / Dráma / Kriminálny / Komédia / Fantasy / Science fiction / Dobrodružný
hodnotenie poroty: 87 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Sam Catlin je 43. Tá najlepšia snímka je Perníkový tatko - Série 5 (série), najslabšia je zase Call and Response (S01E10) (epizoda). Osoba bola činná v rokoch 0 až 2016. Celkové hodnotenie osoby porotou je 87 zo 100 bodov čo ju zaraďuje medzi filmovú elitu, ktorej tvorbu by ste v žiadnom prípade nemali vynechať.

Filmografia (Scenárista)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Perníkový tatko - Série 5 (série)údaj nie je známy12 minút97 zo 100 bodov
Perníkový tatko (TV seriál)2008neznáma dĺžka92 zo 100 bodov
Prípady Elizabeth (TV seriál)2008neznáma dĺžka43 zo 100 bodov
Perníkový tatko - Série 3 (série)201010 minút93 zo 100 bodov
No Más (S03E01) (epizoda)201047 minút87 zo 100 bodov
Caballo sin Nombre (S03E02) (epizoda)201047 minút92 zo 100 bodov
I.F.T. (S03E03) (epizoda)201047 minút90 zo 100 bodov
Green Light (S03E04) (epizoda)201047 minút86 zo 100 bodov
Más (S03E05) (epizoda)201047 minút91 zo 100 bodov
I See You (S03E08) (epizoda)201047 minút93 zo 100 bodov
Kafkaesque (S03E09) (epizoda)201047 minút91 zo 100 bodov
Fly (S03E10) (epizoda)201047 minút74 zo 100 bodov
Abiquiu (S03E11) (epizoda)201047 minút91 zo 100 bodov
Half Measures (S03E12) (epizoda)201047 minút96 zo 100 bodov
Full Measure (S03E13) (epizoda)201047 minút97 zo 100 bodov
Live Free or Die (S05E01) (epizoda)201243 minút96 zo 100 bodov
Madrigal (S05E02) (epizoda)201248 minút92 zo 100 bodov
Hazard Pay (S05E03) (epizoda)201248 minút92 zo 100 bodov
Fifty-One (S05E04) (epizoda)201248 minút89 zo 100 bodov
Dead Freight (S05E05) (epizoda)201248 minút96 zo 100 bodov
Buyout (S05E06) (epizoda)201248 minút93 zo 100 bodov
Say My Name (S05E07) (epizoda)201248 minút97 zo 100 bodov
Gliding Over All (S05E08) (epizoda)201248 minút97 zo 100 bodov
Blood Money (S05E09) (epizoda)201348 minút96 zo 100 bodov
Buried (S05E10) (epizoda)201348 minút94 zo 100 bodov
Confessions (S05E11) (epizoda)201348 minút96 zo 100 bodov
Rabid Dog (S05E12) (epizoda)201348 minút96 zo 100 bodov
To'hajiilee (S05E13) (epizoda)201347 minút99 zo 100 bodov
Ozymandias (S05E14) (epizoda)201348 minút99 zo 100 bodov
Granite State (S05E15) (epizoda)201355 minút96 zo 100 bodov
Felina (S05E16) (epizoda)201355 minút99 zo 100 bodov
Rake (TV seriál)2014neznáma dĺžka65 zo 100 bodov
Preacher - Série 1 (série)201610 minút76 zo 100 bodov
Pilot (S01E01) (epizoda)20161 minút79 zo 100 bodov
See (S01E02) (epizoda)20161 minút80 zo 100 bodov
The Possibilities (S01E03) (epizoda)20161 minút75 zo 100 bodov
Monster Swamp (S01E04) (epizoda)20161 minút69 zo 100 bodov
South Will Rise Again (S01E05) (epizoda)20161 minút78 zo 100 bodov
Sundowner (S01E06) (epizoda)20161 minút86 zo 100 bodov
He Gone (S01E07) (epizoda)20161 minút73 zo 100 bodov
El Valero (S01E08) (epizoda)20161 minút67 zo 100 bodov
Finish the Song (S01E09) (epizoda)20161 minút76 zo 100 bodov
Call and Response (S01E10) (epizoda)20161 minút83 zo 100 bodov