Danny McBride

Základné informácie
meno a priezvisko: Danny McBride
dátum narodenia: údaj nie je známy
miesto narodenia: údaj nie je známy
prvý film: Foot Fist Way, The, rok: 2006
posledný film: Vice Principals (TV seriál), rok: 2016
funkcia: Scenárista
žánre: Komédia / Akčný / Thriller / Dobrodružný / Fantasy
hodnotenie poroty: 66 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Danny McBride je 6. Tá najlepšia snímka je Foot Fist Way, The, najslabšia je zase Vice Principals (TV seriál). Osoba bola činná v rokoch 2006 až 2016. Celkové hodnotenie osoby porotou je 66 zo 100 bodov čo ju zaraďuje medzi osobnosti, ktoré majú kvalitné filmy čo si nájdu svojich divákov.

Filmografia (Scenárista)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Foot Fist Way, The200680 minút55 zo 100 bodov
Underworld 3: Vzbura Lykanov200989 minút60 zo 100 bodov
Eastbound & Down (TV seriál)2009neznáma dĺžka78 zo 100 bodov
Princ a pruďas201198 minút61 zo 100 bodov
Loomis Fargo2015neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Vice Principals (TV seriál)20164 minút74 zo 100 bodov