Rob Thomas

Základné informácie
meno a priezvisko: Rob Thomas
dátum narodenia: 15. 08. 1965
miesto narodenia: (48 let)
prvý film: Space Ghost Coast to Coast (TV seriál), rok: 1994
posledný film: Veronica Mars, rok: 2014
funkcia: Scenárista
žánre: Science fiction / Komédia / Animovaný / Dráma / Mysteriózny / Kriminálny / Horor
hodnotenie poroty: 62 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Rob Thomas je 10. Tá najlepšia snímka je Space Ghost Coast to Coast (TV seriál), najslabšia je zase Play It Again, Dick (TV seriál). Osoba bola činná v rokoch 1994 až 2014. Celkové hodnotenie osoby porotou je 62 zo 100 bodov čo ju zaraďuje medzi osobnosti, ktoré majú kvalitné filmy čo si nájdu svojich divákov.

Filmografia (Scenárista)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Space Ghost Coast to Coast (TV seriál)1994104 minút76 zo 100 bodov
Big Shots (TV seriál)2007neznáma dĺžka71 zo 100 bodov
90210: Nová generácia (TV seriál)2008neznáma dĺžka43 zo 100 bodov
Good Behavior (TV film)2008neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Cupid (TV seriál)2009neznáma dĺžka49 zo 100 bodov
Party Down (TV seriál)2009neznáma dĺžka71 zo 100 bodov
Little in Common (TV film)201130 minút0 zo 100 bodov
Veronica Mars2014107 minút66 zo 100 bodov
iZombie (TV film)2014neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Play It Again, Dick (TV seriál)201422 minút55 zo 100 bodov