Patrick Tam

Základné informácie
meno a priezvisko: Patrick Tam
dátum narodenia: 25. 03. 1948
miesto narodenia: Hong Kong, Velká Británie
prvý film: Ming jian, rok: 1980
posledný film: Fu zi, rok: 2006
funkcia: Scenárista
žánre: Thriller / Akčný / Romantický / Dráma / Komédia / Kriminálny
hodnotenie poroty: 79 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Patrick Tam je 6. Tá najlepšia snímka je Ming jian, najslabšia je zase Fu zi. Osoba bola činná v rokoch 1980 až 2006. Celkové hodnotenie osoby porotou je 79 zo 100 bodov čo ju zaraďuje medzi filmovú elitu, ktorej tvorbu by ste v žiadnom prípade nemali vynechať.

Filmografia (Scenárista)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Ming jian198085 minút71 zo 100 bodov
Lie huo qing chun198296 minút96 zo 100 bodov
Xue er198486 minút71 zo 100 bodov
Zui hou sheng li1987neznáma dĺžka80 zo 100 bodov
Xue zai shao198884 minút0 zo 100 bodov
Fu zi2006121 minút76 zo 100 bodov