Evan Goldberg

Základné informácie
meno a priezvisko: Evan Goldberg
dátum narodenia: údaj nie je známy
miesto narodenia: údaj nie je známy
prvý film: Simpsonovci (TV seriál), rok: 1989
posledný film: Sausage Party, rok: 2016
funkcia: Scenárista
žánre: Animovaný / Komédia / Talk show / Krátkometrážny / Akčný / Thriller / Kriminálny / Science fiction / Športový / Fantasy / Dráma / Dobrodružný
hodnotenie poroty: 71 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Evan Goldberg je 24. Tá najlepšia snímka je Simpsonovci (TV seriál), najslabšia je zase Call and Response (S01E10) (epizoda). Osoba bola činná v rokoch 1989 až 2016. Celkové hodnotenie osoby porotou je 71 zo 100 bodov čo ju zaraďuje medzi osobnosti, ktoré majú kvalitné filmy čo si nájdu svojich divákov.

Filmografia (Scenárista)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Simpsonovci (TV seriál)1989neznáma dĺžka93 zo 100 bodov
Ali G Show, Da (TV seriál)2003neznáma dĺžka81 zo 100 bodov
Superbad2007113 minút68 zo 100 bodov
Jay and Seth Versus the Apocalypse200710 minút43 zo 100 bodov
Pineapple Express2008107 minút64 zo 100 bodov
Green Hornet, The2011114 minút63 zo 100 bodov
Goon201192 minút72 zo 100 bodov
Susedská hliadka201298 minút53 zo 100 bodov
To je koniec !2013107 minút63 zo 100 bodov
Šialené interview2014neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
The Night Before2015101 minút61 zo 100 bodov
Sausage Party2016neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Susedia na odstrel 22016104 minút52 zo 100 bodov
Preacher - Série 1 (série)201610 minút76 zo 100 bodov
Pilot (S01E01) (epizoda)20161 minút79 zo 100 bodov
See (S01E02) (epizoda)20161 minút80 zo 100 bodov
The Possibilities (S01E03) (epizoda)20161 minút75 zo 100 bodov
Monster Swamp (S01E04) (epizoda)20161 minút69 zo 100 bodov
South Will Rise Again (S01E05) (epizoda)20161 minút78 zo 100 bodov
Sundowner (S01E06) (epizoda)20161 minút86 zo 100 bodov
He Gone (S01E07) (epizoda)20161 minút73 zo 100 bodov
El Valero (S01E08) (epizoda)20161 minút67 zo 100 bodov
Finish the Song (S01E09) (epizoda)20161 minút76 zo 100 bodov
Call and Response (S01E10) (epizoda)20161 minút83 zo 100 bodov