Ford Beebe

Základné informácie
meno a priezvisko: Ford Beebe
dátum narodenia: 01. 01. 1970
miesto narodenia: Grand Rapids, Michigan, USA
prvý film: Warned in Advance, rok: 1923
posledný film: Green Hornet Movie Edition, The (video film), rok: 2011
funkcia: Režisér / Režisérka
žánre: Komédia / Western / Krátkometrážny / Dobrodružný / Akčný / Dráma / Kriminálny / Science fiction / Mysteriózny / Fantasy / Rodinný / Hudobný / Animovaný / Horor / Thriller / Romantický / Vojnový
hodnotenie poroty: 69 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Ford Beebe je 79. Tá najlepšia snímka je Warned in Advance, najslabšia je zase Green Hornet Movie Edition, The (video film). Osoba bola činná v rokoch 1923 až 2011. Celkové hodnotenie osoby porotou je 69 zo 100 bodov čo ju zaraďuje medzi osobnosti, ktoré majú kvalitné filmy čo si nájdu svojich divákov.

Filmografia (Režisér / Režisérka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Warned in Advance1923neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Smoked Out192521 minút0 zo 100 bodov
Lost, Strayed or Stolen1926neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Vanishing Legion, The1931neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Last of the Mohicans, The1932231 minút0 zo 100 bodov
Pride of the Legion193270 minút0 zo 100 bodov
Shadow of the Eagle1932218 minút0 zo 100 bodov
Laughing at Life193371 minút0 zo 100 bodov
Adventures of Rex and Rinty, The193512 minút0 zo 100 bodov
Law Beyond the Range193560 minút0 zo 100 bodov
Man from Guntown193561 minút0 zo 100 bodov
Ace Drummond1936255 minút0 zo 100 bodov
Stampede193657 minút0 zo 100 bodov
Flash Gordon193672 minút17 zo 100 bodov
Jungle Jim1937232 minút0 zo 100 bodov
Radio Patrol1937242 minút0 zo 100 bodov
Secret Agent X-91937294 minút0 zo 100 bodov
Tim Tyler's Luck1937neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Wild West Days (TV seriál)1937neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
West Bound Limited193766 minút0 zo 100 bodov
Flash Gordon's Trip to Mars1938299 minút0 zo 100 bodov
Mars Attacks the World193868 minút0 zo 100 bodov
Red Barry193813 minút0 zo 100 bodov
Trouble at Midnight193869 minút0 zo 100 bodov
Flash Gordon - The Deadly Ray from Mars1938neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Buck Rogers1939237 minút71 zo 100 bodov
Oklahoma Frontier193959 minút0 zo 100 bodov
Oregon Trail, The1939320 minút0 zo 100 bodov
Phantom Creeps, The (TV seriál)1939neznáma dĺžka88 zo 100 bodov
Fantazie1940120 minút83 zo 100 bodov
Flash Gordon Conquers the Universe (TV seriál)1940neznáma dĺžka72 zo 100 bodov
Green Hornet, The1940neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Junior G-Men194012 minút0 zo 100 bodov
Son of Roaring Dan194063 minút0 zo 100 bodov
Winners of the West1940247 minút0 zo 100 bodov
Green Hornet Strikes Again!, The194113 minút0 zo 100 bodov
Masked Rider, The194158 minút0 zo 100 bodov
Riders of Death Valley1941283 minút0 zo 100 bodov
Sea Raiders194112 minút0 zo 100 bodov
Sky Raiders194112 minút0 zo 100 bodov
Night Monster194273 minút0 zo 100 bodov
Overland Mail1942279 minút0 zo 100 bodov
Don Winslow of the Navy1942237 minút0 zo 100 bodov
Frontier Badmen194373 minút0 zo 100 bodov
Enter Arsene Lupin194472 minút0 zo 100 bodov
Invisible Man's Revenge, The194478 minút69 zo 100 bodov
Easy to Look at194565 minút0 zo 100 bodov
My Dog Shep194662 minút0 zo 100 bodov
Six-Gun Serenade194755 minút0 zo 100 bodov
Courtin' Trouble194856 minút0 zo 100 bodov
Shep Comes Home194860 minút0 zo 100 bodov
Bomba on Panther Island194970 minút0 zo 100 bodov
Bomba, the Jungle Boy194970 minút0 zo 100 bodov
Dalton Gang, The194968 minút0 zo 100 bodov
Phantom Creeps, The (TV film)194978 minút83 zo 100 bodov
Red Desert194960 minút0 zo 100 bodov
Satan's Cradle194960 minút0 zo 100 bodov
Bomba and the Hidden City195071 minút0 zo 100 bodov
Lost Volcano, The195067 minút0 zo 100 bodov
Elephant Stampede195171 minút0 zo 100 bodov
Lion Hunters, The195175 minút0 zo 100 bodov
African Treasure195270 minút0 zo 100 bodov
Bomba and the Jungle Girl195270 minút0 zo 100 bodov
Wagons West195270 minút0 zo 100 bodov
Planet Outlaws195371 minút0 zo 100 bodov
Safari Drums195371 minút0 zo 100 bodov
Golden Idol, The195471 minút0 zo 100 bodov
Killer Leopard195470 minút0 zo 100 bodov
Lord of the Jungle195569 minút0 zo 100 bodov
Adventures of Champion, The (TV seriál)195530 minút0 zo 100 bodov
Indian Raiders, The19569 minút0 zo 100 bodov
Destination Saturn (TV film)1966neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Peril from the Planet Mongo (TV film)196683 minút0 zo 100 bodov
Purple Death from Outer Space (TV film)1966neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Deadly Ray from Mars (TV film)196699 minút0 zo 100 bodov
Joniko and the Kush Ta Ta1969neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Challenge to Be Free197588 minút0 zo 100 bodov
Buck Rogers197790 minút0 zo 100 bodov
Green Hornet Movie Edition, The (video film)201184 minút0 zo 100 bodov