Ram Gopal Varma

Základné informácie
meno a priezvisko: Ram Gopal Varma
dátum narodenia: 07. 04. 1972
miesto narodenia: Hajdarábád, Indie
prvý film: Shiva, rok: 1989
posledný film: Killing Veerappan, rok: 2016
funkcia: Režisér / Režisérka
žánre: Akčný / Kriminálny / Komédia / Thriller / Dráma / Horor / Muzikál / Romantický / Mysteriózny / Dobrodružný / Fantasy
hodnotenie poroty: 61 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Ram Gopal Varma je 43. Tá najlepšia snímka je Shiva, najslabšia je zase Veerappan. Osoba bola činná v rokoch 1989 až 2016. Celkové hodnotenie osoby porotou je 61 zo 100 bodov čo ju zaraďuje medzi osobnosti, ktoré majú kvalitné filmy čo si nájdu svojich divákov.

Filmografia (Režisér / Režisérka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Shiva1989145 minút0 zo 100 bodov
Kshana Kshanam1991158 minút0 zo 100 bodov
Raat1992129 minút0 zo 100 bodov
Antam1992neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Drohi1992135 minút0 zo 100 bodov
Gaayam1993140 minút0 zo 100 bodov
Rangeela1995130 minút77 zo 100 bodov
Deyyam199696 minút0 zo 100 bodov
Daud: Fun on the Run1997neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Anaganaga Oka Roju1997neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Satya1998172 minút86 zo 100 bodov
Mast1999153 minút0 zo 100 bodov
Kaun?1999100 minút0 zo 100 bodov
Jungle2000146 minút0 zo 100 bodov
Company2002155 minút73 zo 100 bodov
Bhoot2003113 minút48 zo 100 bodov
Naach2004150 minút0 zo 100 bodov
Sarkar2005124 minút68 zo 100 bodov
Shiva2006113 minút0 zo 100 bodov
Darna Zaroori Hai2006108 minút0 zo 100 bodov
Darling2007132 minút0 zo 100 bodov
Ram Gopal Varma Ki Aag2007171 minút0 zo 100 bodov
Nishabd2007110 minút52 zo 100 bodov
Sarkar Raj2008125 minút51 zo 100 bodov
Contract2008121 minút0 zo 100 bodov
Phoonk2008neznáma dĺžka25 zo 100 bodov
Agyaat2009neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Rann2010134 minút63 zo 100 bodov
Rakht Charitra2010125 minút0 zo 100 bodov
Rakht Charitra - 22010135 minút0 zo 100 bodov
Dongala Mutha201190 minút0 zo 100 bodov
Not a Love Story2011neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Katha Screenplay Darsakatvam: Appalaraju2011neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Department2012141 minút0 zo 100 bodov
Bhoot Returns201285 minút0 zo 100 bodov
Attacks of 26/11, The2013neznáma dĺžka68 zo 100 bodov
Satya 22013neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Rowdy2014neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Anukshanam2014neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Ice Cream2014104 minút0 zo 100 bodov
Ice Cream 22014neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Killing Veerappan2016151 minút0 zo 100 bodov
Veerappan2016125 minút0 zo 100 bodov