Rolf von Sydow

Základné informácie
meno a priezvisko: Rolf von Sydow
dátum narodenia: 18. 06. 1924
miesto narodenia: Wiesbaden, Hessensko, Německo
prvý film: Zehn kleine Negerlein, rok: 1954
posledný film: Krištáľová princezná (TV film), rok: 2002
funkcia: Režisér / Režisérka
žánre: Rodinný / Fantasy / Muzikál / Romantický / Komédia / Hudobný / Dráma / Kriminálny / Thriller / Akčný / Western
hodnotenie poroty: 13 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Rolf von Sydow je 44. Tá najlepšia snímka je Zehn kleine Negerlein, najslabšia je zase Rosamunde Pilcherová: Zajtra budeme snívať spoločne (TV film). Osoba bola činná v rokoch 1954 až 2002. Celkové hodnotenie osoby porotou je 13 zo 100 bodov čo ju zaraďuje medzi osobnosti, ktoré majú kvalitné filmy, ktoré zaujmú konkrétnu divácku skupinu.

Filmografia (Režisér / Režisérka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Zehn kleine Negerlein195476 minút0 zo 100 bodov
Unsere große Schwester (TV seriál)196425 minút0 zo 100 bodov
Liebesgeschichten (TV seriál)1967neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Blut floss auf Blendings Castle (TV film)196760 minút0 zo 100 bodov
Ich will Mjussow sprechen (TV film)196790 minút0 zo 100 bodov
Flachsmann als Erzieher (TV film)196880 minút0 zo 100 bodov
Verlogene Akt, Der1969neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Bitte recht freundlich, es wird geschossen (TV seriál)1969185 minút0 zo 100 bodov
Minister und die Ente, Der (TV film)197075 minút0 zo 100 bodov
Wie ein Blitz (TV seriál)1970neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Tatort - Kressin stoppt den Nordexpress (TV film)197175 minút0 zo 100 bodov
Messer, Das (TV seriál)1971neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Eine unwürdige Existenz (TV film)197172 minút0 zo 100 bodov
Stadt ohne Sheriff (TV seriál)197225 minút0 zo 100 bodov
Tatort - Das fehlende Gewicht (TV film)197377 minút0 zo 100 bodov
Tatort - Kressin und die zwei Damen aus Jade (TV…197390 minút0 zo 100 bodov
Tatort - Playback oder die Show geht weiter (TV film)1974neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Ohnmächtige Pferd, Das (TV film)197590 minút0 zo 100 bodov
Tatort - Tod eines Einbrechers (TV film)197580 minút0 zo 100 bodov
Pygmalion (TV film)1980neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Tatort - Tote reisen nicht umsonst (TV film)198075 minút0 zo 100 bodov
Zug nach Manhattan, Ein (TV film)198160 minút0 zo 100 bodov
Keine Angst vor Verwandten! (TV film)1981neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Schöne Wilhelmine, Die (TV seriál)19834 minút0 zo 100 bodov
Ako by sa vám to páčilo ?198386 minút0 zo 100 bodov
Tatort - Tod macht erfinderisch (TV film)198585 minút0 zo 100 bodov
Tatort - Die kleine Kanaille (TV film)198695 minút0 zo 100 bodov
Bangkok Story1989neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Zwei Münchner in Hamburg (TV seriál)198950 minút0 zo 100 bodov
Kolotoč života (TV film)199490 minút9 zo 100 bodov
Schönsten Geschichten mit Heinz Rühmann, Die (TV film)199489 minút0 zo 100 bodov
Ľúbostná rošáda (TV film)199588 minút15 zo 100 bodov
Spiaci tiger (TV film)199589 minút10 zo 100 bodov
Rosamunde Pilcherová: Chmáry na obzore (TV film)199588 minút7 zo 100 bodov
Aprílový sneh (TV film)199688 minút11 zo 100 bodov
Rosamunde Pilcher: Cena za lásku (TV film)199788 minút9 zo 100 bodov
Rosamunde Pilcherová: Vietor nádeje (TV film)199789 minút9 zo 100 bodov
Rosamunde Pilcher - Dve sestry (TV film)199787 minút8 zo 100 bodov
Rosamunde Pilcher - Magie der Liebe (TV film)199990 minút9 zo 100 bodov
Čajky vo vetre (TV film)199988 minút13 zo 100 bodov
Rosamunde Pilcher - Volanie minulosti (TV film)200088 minút11 zo 100 bodov
Stück vom Glück, Ein (TV film)200190 minút0 zo 100 bodov
Krištáľová princezná (TV film)200285 minút41 zo 100 bodov
Rosamunde Pilcherová: Zajtra budeme snívať spoločne (TV film)200288 minút11 zo 100 bodov