Hans-Jürgen Tögel

Základné informácie
meno a priezvisko: Hans-Jürgen Tögel
dátum narodenia: 08. 08. 1941
miesto narodenia: Neutitschein, Sudety, Německo (dnes Nový Jíčín, Česká republika)
prvý film: Šéf (TV seriál), rok: 1977
posledný film: Rosamunde Pilcherová: Argentínske tango (TV film), rok: 2016
funkcia: Režisér / Režisérka
žánre: Kriminálny / Dráma / Thriller / Rodinný / Komédia / Romantický / Dobrodružný / Historický
hodnotenie poroty: 21 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Hans-Jürgen Tögel je 35. Tá najlepšia snímka je Šéf (TV seriál), najslabšia je zase Rosamunde Pilcherová: Argentínske tango (TV film). Osoba bola činná v rokoch 1977 až 2016. Celkové hodnotenie osoby porotou je 21 zo 100 bodov čo ju zaraďuje medzi osobnosti, ktoré majú kvalitné filmy, ktoré zaujmú konkrétnu divácku skupinu.

Filmografia (Režisér / Režisérka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Šéf (TV seriál)197760 minút11 zo 100 bodov
Tatort - 30 Liter Super (TV film)1979neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Prípad pre dvoch (TV seriál)198145 minút18 zo 100 bodov
Einfach Lamprecht (TV seriál)198125 minút0 zo 100 bodov
Das Traumschiff (TV seriál)1981neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Jakob und Adele (TV seriál)1983neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Köberle kommt (TV seriál)1983neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Rytier šťasteny (TV seriál)1984neznáma dĺžka76 zo 100 bodov
Schwarzwaldklinik, Die (TV seriál)198569 minút43 zo 100 bodov
Wohin die Liebe fällt (TV film)199055 minút0 zo 100 bodov
Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien…199191 minút0 zo 100 bodov
Chéri, mein Mann kommt! (TV film)199260 minút0 zo 100 bodov
Drei Frauen und (k)ein Mann (TV film)199588 minút0 zo 100 bodov
Dr. Stefan Frank (TV seriál)1995neznáma dĺžka6 zo 100 bodov
Leto pri mori (TV film)199589 minút13 zo 100 bodov
Vater wider Willen (TV seriál)1995neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Koniec jedného leta (TV film)199588 minút10 zo 100 bodov
Traumnummer - Die Hotline zum Glück, Die (TV film)199695 minút0 zo 100 bodov
Herz über Kopf (TV film)199790 minút0 zo 100 bodov
Siska (TV seriál)1998neznáma dĺžka15 zo 100 bodov
Rosamunde Pilcher - Melodie der Herzen (TV film)199890 minút9 zo 100 bodov
Loď snů - Botswana200688 minút12 zo 100 bodov
Loď snov v Šanghaji (TV film)200790 minút14 zo 100 bodov
Naša írska farma (TV seriál)200795 minút31 zo 100 bodov
Kreuzfahrt ins Glück (TV seriál)2007neznáma dĺžka9 zo 100 bodov
Rosamunde Pilcherová: Príliv lásky (TV film)200890 minút8 zo 100 bodov
Traumschiff: Kilimandscharo - Malediven - Indien, Das2008110 minút0 zo 100 bodov
Inga Lindström - Sommermond (TV film)200989 minút21 zo 100 bodov
Inga Lindstrom: Mia und ihre Schwestern (TV film)200989 minút10 zo 100 bodov
Rosamunde Pilcherová: S láskou v srdci (TV film)201090 minút14 zo 100 bodov
Rosamunde Pilcher: Lords lügen nicht (TV film)201090 minút13 zo 100 bodov
Rosamunde Pilcherová: Opustené dieťa (TV film)201289 minút20 zo 100 bodov
Rosamunde Pilcher: Besetzte Herzen (TV film)201488 minút44 zo 100 bodov
Rosamunde Pilcherová: Kandidáti na lásku (TV film)201590 minút34 zo 100 bodov
Rosamunde Pilcherová: Argentínske tango (TV film)201690 minút0 zo 100 bodov