Craig Zisk

Základné informácie
meno a priezvisko: Craig Zisk
dátum narodenia: údaj nie je známy
miesto narodenia: údaj nie je známy
prvý film: Fear the Walking Dead (TV seriál), rok: 0
posledný film: Fear the Walking Dead - Série 2 (série), rok: 2016
funkcia: Režisér / Režisérka
žánre: Dráma / Horor / Kriminálny / Komédia / Fantasy / Rodinný / Romantický / Thriller / Akčný / Science fiction / Dobrodružný / Mysteriózny / Krátkometrážny
hodnotenie poroty: 62 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Craig Zisk je 55. Tá najlepšia snímka je Fear the Walking Dead (TV seriál), najslabšia je zase Monster Swamp (S01E04) (epizoda). Osoba bola činná v rokoch 0 až 2016. Celkové hodnotenie osoby porotou je 62 zo 100 bodov čo ju zaraďuje medzi osobnosti, ktoré majú kvalitné filmy čo si nájdu svojich divákov.

Filmografia (Režisér / Režisérka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Fear the Walking Dead (TV seriál)údaj nie je známy18 minút66 zo 100 bodov
Brooklyn Bridge (TV seriál)1991neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Newyorskí policajti (TV seriál)1993neznáma dĺžka62 zo 100 bodov
Single Guy, The (TV seriál)199530 minút0 zo 100 bodov
Správna Susan (TV seriál)1996neznáma dĺžka59 zo 100 bodov
Trebárs ma zožer (TV seriál)1997neznáma dĺžka68 zo 100 bodov
Čarodejnice (TV seriál)1998neznáma dĺžka49 zo 100 bodov
Loď lásky (TV seriál)1998neznáma dĺžka18 zo 100 bodov
Felicity (TV seriál)1998neznáma dĺžka45 zo 100 bodov
For Your Love (TV seriál)1998neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Shasta McNasty (TV seriál)1999neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Providence (TV seriál)1999neznáma dĺžka53 zo 100 bodov
Payne (TV seriál)199930 minút0 zo 100 bodov
Zoe (TV seriál)1999neznáma dĺžka57 zo 100 bodov
Popular (TV seriál)1999neznáma dĺžka64 zo 100 bodov
Oh, Grow Up (TV seriál)1999neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Secret Agent Man (TV seriál)2000neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Smallville (TV seriál)2001neznáma dĺžka50 zo 100 bodov
Alias (TV seriál)2001neznáma dĺžka72 zo 100 bodov
Grounded for Life (TV seriál)2001neznáma dĺžka61 zo 100 bodov
Tick, The (TV seriál)200130 minút76 zo 100 bodov
Scrubs (TV seriál)2001neznáma dĺžka82 zo 100 bodov
Watching Ellie (TV seriál)2002neznáma dĺžka53 zo 100 bodov
My Guide to Becoming a Rock Star (TV seriál)200230 minút0 zo 100 bodov
Bez stopy (TV seriál)2002neznáma dĺžka66 zo 100 bodov
Monk (TV seriál)2002neznáma dĺžka72 zo 100 bodov
Extra správy (TV seriál)200260 minút0 zo 100 bodov
American Dreams (TV seriál)200260 minút52 zo 100 bodov
Birds of Prey (TV seriál)2002neznáma dĺžka49 zo 100 bodov
Pán Santa Nick (TV film)2002100 minút32 zo 100 bodov
Hidden Hills (TV seriál)200230 minút0 zo 100 bodov
Las Vegas: Kasíno (TV seriál)2003neznáma dĺžka61 zo 100 bodov
Miss Match (TV seriál)2003neznáma dĺžka49 zo 100 bodov
Nip/Tuck (TV seriál)2003neznáma dĺžka61 zo 100 bodov
Wonderfalls (TV seriál)2004neznáma dĺžka78 zo 100 bodov
LAX - Medzinárodné letisko Los Angeles (TV seriál)2004neznáma dĺžka45 zo 100 bodov
Dr. Vegas (TV seriál)2004neznáma dĺžka69 zo 100 bodov
North Shore (TV seriál)2004neznáma dĺžka23 zo 100 bodov
Beck and Call (TV film)200415 minút0 zo 100 bodov
Weeds (TV seriál)2005neznáma dĺžka79 zo 100 bodov
Uzavretý prípad (TV seriál)200542 minút51 zo 100 bodov
United States of Tara (TV seriál)2009neznáma dĺžka67 zo 100 bodov
Sestrička Jackie (TV seriál)2009neznáma dĺžka70 zo 100 bodov
Big C, The (TV seriál)201030 minút79 zo 100 bodov
Bent (TV seriál)2012neznáma dĺžka46 zo 100 bodov
English Teacher, The201393 minút45 zo 100 bodov
Full Circle (TV seriál)201330 minút0 zo 100 bodov
Mad Dogs (TV seriál)2015neznáma dĺžka82 zo 100 bodov
Fear the Walking Dead - Série 2 (série)201613 minút65 zo 100 bodov
Agent Carter - Série 2 (série)20167 minút75 zo 100 bodov
The Atomic Job (S02E05) (epizoda)201642 minút88 zo 100 bodov
Life of the Party (S02E06) (epizoda)201643 minút86 zo 100 bodov
The Exorcist (TV seriál)20169 minút80 zo 100 bodov
Preacher - Série 1 (série)201610 minút76 zo 100 bodov
Monster Swamp (S01E04) (epizoda)20161 minút69 zo 100 bodov