Dieter Pröttel

Základné informácie
meno a priezvisko: Dieter Pröttel
dátum narodenia: 01. 01. 1970
miesto narodenia: Offenburg, Baden-Württemberg, Německo
prvý film: Bon soir, Kathrin! (TV seriál), rok: 1960
posledný film: Geld oder Leber!, rok: 1986
funkcia: Režisér / Režisérka
žánre: Hudobný / Komédia / Súťažný / Rodinný / Reality-TV
hodnotenie poroty: 66 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Dieter Pröttel je 12. Tá najlepšia snímka je Bon soir, Kathrin! (TV seriál), najslabšia je zase Geld oder Leber!. Osoba bola činná v rokoch 1960 až 1986. Celkové hodnotenie osoby porotou je 66 zo 100 bodov čo ju zaraďuje medzi osobnosti, ktoré majú kvalitné filmy čo si nájdu svojich divákov.

Filmografia (Režisér / Režisérka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Bon soir, Kathrin! (TV seriál)196065 minút0 zo 100 bodov
Die Glückspirale (TV film)1972120 minút0 zo 100 bodov
Hätten Sie heut' Zeit für mich? (TV pořad)1972neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Berlin grüsst Bern (TV pořad)1975neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Fragen Sie Frau Erika (TV film)197760 minút0 zo 100 bodov
1, 2 oder 3 (TV pořad)197725 minút0 zo 100 bodov
Verstehen Sie Spaß? (TV pořad)1980150 minút85 zo 100 bodov
Supernasen, Die198388 minút47 zo 100 bodov
Mamička, len žiadnu paniku198494 minút58 zo 100 bodov
Dvaja nosáni tankujú super198495 minút51 zo 100 bodov
Seitenstechen198588 minút0 zo 100 bodov
Geld oder Leber!198685 minút90 zo 100 bodov