Martin Dolenský

Základné informácie
meno a priezvisko: Martin Dolenský
dátum narodenia: 19. 08. 1970
miesto narodenia: Praha, Československo
prvý film: Sběratel (studentský film), rok: 1995
posledný film: Případ vraha - Uspávačka (TV film), rok: 2016
funkcia: Režisér / Režisérka
žánre: Krátkometrážny / Komédia / Dokumentárny / Životopisný / Dráma / Rozprávka / Športový / Rodinný / Fantasy / Kriminálny
hodnotenie poroty: 65 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Martin Dolenský je 24. Tá najlepšia snímka je Sběratel (studentský film), najslabšia je zase Případ vraha - Uspávačka (TV film). Osoba bola činná v rokoch 1995 až 2016. Celkové hodnotenie osoby porotou je 65 zo 100 bodov čo ju zaraďuje medzi osobnosti, ktoré majú kvalitné filmy čo si nájdu svojich divákov.

Filmografia (Režisér / Režisérka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Sběratel (studentský film)199515 minút0 zo 100 bodov
Růženo! (studentský film)19958 minút0 zo 100 bodov
Krajina před bouří (studentský film)199614 minút0 zo 100 bodov
Olda (studentský film)199735 minút0 zo 100 bodov
Jedna vánoční (TV film)199941 minút61 zo 100 bodov
Ztracený hlas (TV film)200151 minút87 zo 100 bodov
Příběhy slavných (TV seriál)200252 minút77 zo 100 bodov
Bylo nám s ním dobře (TV film)200252 minút70 zo 100 bodov
Předčasná úmrtí: Herec od Boha (TV film)200352 minút73 zo 100 bodov
Příběhy slavných: Lehkou chůzí (TV film)200552 minút0 zo 100 bodov
Paní Olga (TV film)200651 minút75 zo 100 bodov
Chyťte doktora200785 minút42 zo 100 bodov
Polibek Alexandra Dubčeka (TV film)200752 minút52 zo 100 bodov
Súkromné pasce (TV seriál)2008neznáma dĺžka68 zo 100 bodov
Dlouhý půst Marty Kubišové (TV film)200856 minút77 zo 100 bodov
O bílé paní (TV film)200859 minút63 zo 100 bodov
Královna rychlých nožů (TV film)200814 minút75 zo 100 bodov
Generace "0" (TV seriál)2008neznáma dĺžka67 zo 100 bodov
Vyprávěj (TV seriál)2009neznáma dĺžka66 zo 100 bodov
O království z nudlí a štěstí bez konce (TV film)200958 minút43 zo 100 bodov
Můj vysvlečenej deník2012102 minút48 zo 100 bodov
Špačkovi v síti času (TV seriál)2013neznáma dĺžka49 zo 100 bodov
Nevinné lži (TV seriál)2013neznáma dĺžka72 zo 100 bodov
Případ vraha - Uspávačka (TV film)201652 minút67 zo 100 bodov