Dicky Tanuwidjaya

Základné informácie
meno a priezvisko: Dicky Tanuwidjaya
dátum narodenia: údaj nie je známy
miesto narodenia: údaj nie je známy
prvý film: Win Lose or Die, rok: 2002
posledný film: Adventures of a Happy Homeless Man, rok: 2016
funkcia: Režisér / Režisérka
žánre: Akčný / Krátkometrážny / Thriller / Kriminálny / Komédia / Dráma / Horor
hodnotenie poroty: 0 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Dicky Tanuwidjaya je 7. Tá najlepšia snímka je Win Lose or Die, najslabšia je zase Adventures of a Happy Homeless Man. Osoba bola činná v rokoch 2002 až 2016. Celkové hodnotenie osoby porotou je 0 zo 100 bodov čo znamená, že osoba ešte nebola hodnotená.

Filmografia (Režisér / Režisérka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Win Lose or Die20027 minút0 zo 100 bodov
Toothpick & Bullet20049 minút0 zo 100 bodov
The Dice200413 minút0 zo 100 bodov
Unexpected20097 minút0 zo 100 bodov
The Devil's 6 Commandments201083 minút0 zo 100 bodov
Safe Man (TV film)20145 minút0 zo 100 bodov
Adventures of a Happy Homeless Man2016100 minút0 zo 100 bodov