R. Maslyn Williams

Základné informácie
meno a priezvisko: R. Maslyn Williams
dátum narodenia: údaj nie je známy
miesto narodenia: údaj nie je známy
prvý film: Music Camp, rok: 1949
posledný film: Kondom Agaundo, M.L.C., rok: 1962
funkcia: Režisér / Režisérka
žánre: Krátkometrážny / Dokumentárny / Dráma / Thriller
hodnotenie poroty: 0 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe R. Maslyn Williams je 6. Tá najlepšia snímka je Music Camp, najslabšia je zase Kondom Agaundo, M.L.C.. Osoba bola činná v rokoch 1949 až 1962. Celkové hodnotenie osoby porotou je 0 zo 100 bodov čo znamená, že osoba ešte nebola hodnotená.

Filmografia (Režisér / Režisérka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Music Camp194911 minút0 zo 100 bodov
Goldtown194911 minút0 zo 100 bodov
Mike and Stefani195263 minút0 zo 100 bodov
The Lonely Island19557 minút0 zo 100 bodov
Valley of the Yarra195615 minút0 zo 100 bodov
Kondom Agaundo, M.L.C.196227 minút0 zo 100 bodov