Gunther Scholz

Základné informácie
meno a priezvisko: Gunther Scholz
dátum narodenia: údaj nie je známy
miesto narodenia: údaj nie je známy
prvý film: April hat 30 Tage, Ein, rok: 1978
posledný film: Meine DDR (TV seriál), rok: 2009
funkcia: Režisér / Režisérka
žánre: Dráma / Romantický / Rodinný / Komédia / Fantasy / Dokumentárny / Kriminálny
hodnotenie poroty: 49 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Gunther Scholz je 17. Tá najlepšia snímka je April hat 30 Tage, Ein, najslabšia je zase Meine DDR (TV seriál). Osoba bola činná v rokoch 1978 až 2009. Celkové hodnotenie osoby porotou je 49 zo 100 bodov čo ju zaraďuje medzi osobnosti, ktoré majú kvalitné filmy čo si nájdu svojich divákov.

Filmografia (Režisér / Režisérka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
April hat 30 Tage, Ein197889 minút0 zo 100 bodov
Ab heute erwachsen198592 minút0 zo 100 bodov
Vernehmung der Zeugen198773 minút0 zo 100 bodov
Licht der Liebe, Das199183 minút49 zo 100 bodov
Imken, Anna und Maria oder Besuch aus der Zone (TV…1994263 minút0 zo 100 bodov
37 Grad (TV seriál)1994neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Verbrechen, die Geschichte machten1995neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Als die Mauer fiel. 50 Stunden, die die Welt veränderten…199989 minút0 zo 100 bodov
Großen Kriminalfälle, Die (TV seriál)200045 minút0 zo 100 bodov
Menschen von Weesenstein, Die (TV seriál)2002neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Alles verspielt - Die Geschichte einer Sucht (TV film)200385 minút0 zo 100 bodov
Fall, Der (TV seriál)200430 minút0 zo 100 bodov
Wettlauf mit dem Eis (TV film)2005neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Wenn plötzlich alles anders ist - Diagnose: Gelähmt (TV film)200690 minút0 zo 100 bodov
Geld her! (TV seriál)2007neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Sag mir, wo die Schönen sind (TV film)200890 minút0 zo 100 bodov
Meine DDR (TV seriál)2009neznáma dĺžka0 zo 100 bodov