Terry Bourke

Základné informácie
meno a priezvisko: Terry Bourke
dátum narodenia: 19. 04. 1940
miesto narodenia: Bairnsdale, Victoria, Austrálie
prvý film: Noon Sunday, rok: 1970
posledný film: Sands of the Bedouin (TV film), rok: 1988
funkcia: Režisér / Režisérka
žánre: Dráma / Akčný / Horor / Dobrodružný / Rodinný / Thriller / Western / Komédia / Romantický
hodnotenie poroty: 65 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Terry Bourke je 10. Tá najlepšia snímka je Noon Sunday, najslabšia je zase Sands of the Bedouin (TV film). Osoba bola činná v rokoch 1970 až 1988. Celkové hodnotenie osoby porotou je 65 zo 100 bodov čo ju zaraďuje medzi osobnosti, ktoré majú kvalitné filmy čo si nájdu svojich divákov.

Filmografia (Režisér / Režisérka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Noon Sunday1970104 minút0 zo 100 bodov
Night of Fear197254 minút70 zo 100 bodov
Catch Kandy (TV seriál)1973neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Inn of the Damned1975118 minút0 zo 100 bodov
Plugg197588 minút0 zo 100 bodov
Little Boy Lost197892 minút0 zo 100 bodov
Secret Valley (TV seriál)198030 minút0 zo 100 bodov
Lady Stay Dead198192 minút60 zo 100 bodov
Brothers (video film)1982103 minút0 zo 100 bodov
Sands of the Bedouin (TV film)1988100 minút0 zo 100 bodov