Helmut Käutner

Základné informácie
meno a priezvisko: Helmut Käutner
dátum narodenia: 25. 03. 1908
miesto narodenia: Düsseldorf, Severní Porýní-Vestfálsko, Německo
prvý film: Kitty und die Weltkonferenz, rok: 1939
posledný film: Derrick (TV seriál), rok: 1974
funkcia: Režisér / Režisérka
žánre: Komédia / Romantický / Dráma / Muzikál / Vojnový / Fantasy / Kriminálny / Rodinný / Životopisný / Historický / Thriller / Dobrodružný
hodnotenie poroty: 70 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Helmut Käutner je 45. Tá najlepšia snímka je Kitty und die Weltkonferenz, najslabšia je zase Derrick (TV seriál). Osoba bola činná v rokoch 1939 až 1974. Celkové hodnotenie osoby porotou je 70 zo 100 bodov čo ju zaraďuje medzi osobnosti, ktoré majú kvalitné filmy čo si nájdu svojich divákov.

Filmografia (Režisér / Režisérka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Kitty und die Weltkonferenz1939neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Kleider machen Leute1940neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Frau nach Maß1940neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Auf Wiedersehen, Franziska!194189 minút0 zo 100 bodov
Anuschka1942101 minút0 zo 100 bodov
Wir machen Musik194295 minút0 zo 100 bodov
Romanze in Moll1943100 minút83 zo 100 bodov
Große Freiheit Nr. 71944111 minút88 zo 100 bodov
Unter den Brücken194592 minút83 zo 100 bodov
In jenen Tagen194787 minút0 zo 100 bodov
Apfel ist ab, Der1948105 minút0 zo 100 bodov
Epilog: Das Geheimnis der Orplid195091 minút0 zo 100 bodov
Königskinder195095 minút0 zo 100 bodov
Weiße Schatten1951neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Käpt'n Bay-Bay1953neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Letzte Brücke, Die1954102 minút0 zo 100 bodov
Bildnis einer Unbekannten1954neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Ludwig II: Glanz und Ende eines Königs1955115 minút64 zo 100 bodov
Himmel ohne Sterne1955108 minút0 zo 100 bodov
Teufels General, Des1955115 minút62 zo 100 bodov
Mädchen aus Flandern, Ein1956105 minút0 zo 100 bodov
Hauptmann von Köpenick, Der195693 minút81 zo 100 bodov
Monpti195796 minút62 zo 100 bodov
Zürcher Verlobung, Die1957106 minút0 zo 100 bodov
Restless Years, The195886 minút0 zo 100 bodov
Schinderhannes, Der1958115 minút0 zo 100 bodov
Stranger in My Arms, A195988 minút0 zo 100 bodov
Gans von Sedan, Die195990 minút0 zo 100 bodov
Rest ist Schweigen, Der1959103 minút0 zo 100 bodov
Glas Wasser, Das196081 minút0 zo 100 bodov
Diesmal muß es Kaviar sein196198 minút0 zo 100 bodov
Es muß nicht immer Kaviar sein1961106 minút0 zo 100 bodov
Traum von Lieschen Müller, Der1961neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Schwarzer Kies1961neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Rote, Die1962neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Annoncentheater (TV film)1962neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Annoncentheater - Ein Abendprogramm des deutschen Fernsehens im Jahre 1776…1962neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Haus in Montevideo, Das1963123 minút0 zo 100 bodov
Lausbubengeschichten1964102 minút0 zo 100 bodov
Romulus der Große (TV film)196598 minút0 zo 100 bodov
Robin Hood, der edle Räuber (TV film)1966neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Valentin Katajews chirurgische Eingriffe in das Seelenleben des Dr. Igor…196795 minút0 zo 100 bodov
Kommissar, Der (TV seriál)1969neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Feuerzangenbowle, Die1970100 minút0 zo 100 bodov
Derrick (TV seriál)1974neznáma dĺžka35 zo 100 bodov