Michael Kehlmann

Základné informácie
meno a priezvisko: Michael Kehlmann
dátum narodenia: 21. 09. 1927
miesto narodenia: Vídeň, Rakousko
prvý film: Die Dynastie hat Ausgang (TV film), rok: 1955
posledný film: Verbrechen, die Geschichte machten, rok: 1995
funkcia: Režisér / Režisérka
žánre: Dráma / Komédia / Hudobný / Kriminálny / Dokumentárny
hodnotenie poroty: 0 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Michael Kehlmann je 13. Tá najlepšia snímka je Die Dynastie hat Ausgang (TV film), najslabšia je zase Verbrechen, die Geschichte machten. Osoba bola činná v rokoch 1955 až 1995. Celkové hodnotenie osoby porotou je 0 zo 100 bodov čo znamená, že osoba ešte nebola hodnotená.

Filmografia (Režisér / Režisérka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Die Dynastie hat Ausgang (TV film)195545 minút0 zo 100 bodov
Der eingebildete Kranke (TV film)196065 minút0 zo 100 bodov
Der jüngste Tag (TV film)1961103 minút0 zo 100 bodov
Das Leben beginnt um acht1962100 minút0 zo 100 bodov
Die Besessenen (TV film)1962179 minút0 zo 100 bodov
Tod eines Handlungsreisenden (TV film)1963145 minút0 zo 100 bodov
Der Talisman (TV film)1964110 minút0 zo 100 bodov
Die Verbrecher (TV film)1964115 minút0 zo 100 bodov
Sergeant Dower muß sterben (TV film)1964105 minút0 zo 100 bodov
Flieger Ross (TV film)1966155 minút0 zo 100 bodov
Madame Legros (TV film)1968120 minút0 zo 100 bodov
Chopin-Express (TV film)197185 minút0 zo 100 bodov
Verbrechen, die Geschichte machten1995neznáma dĺžka0 zo 100 bodov