Ludwig Cremer

Základné informácie
meno a priezvisko: Ludwig Cremer
dátum narodenia: 04. 07. 1909
miesto narodenia: Duisburg, Německá říše
prvý film: Hexenjagd (TV film), rok: 1960
posledný film: Nie wieder Mary (TV film), rok: 1974
funkcia: Režisér / Režisérka
žánre: Dráma / Komédia
hodnotenie poroty: 0 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Ludwig Cremer je 9. Tá najlepšia snímka je Hexenjagd (TV film), najslabšia je zase Nie wieder Mary (TV film). Osoba bola činná v rokoch 1960 až 1974. Celkové hodnotenie osoby porotou je 0 zo 100 bodov čo znamená, že osoba ešte nebola hodnotená.

Filmografia (Režisér / Režisérka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Hexenjagd (TV film)1960105 minút0 zo 100 bodov
24 Stunden im Leben einer Frau (TV film)196565 minút0 zo 100 bodov
Das Landhaus (TV film)196565 minút0 zo 100 bodov
Das große Ohr (TV film)196560 minút0 zo 100 bodov
Die Flucht nach Holland (TV film)1967100 minút0 zo 100 bodov
Der zehnte Mann (TV film)196895 minút0 zo 100 bodov
Der Lauf des Bösen (TV film)196980 minút0 zo 100 bodov
Ich log die Wahrheit (TV film)197199 minút0 zo 100 bodov
Nie wieder Mary (TV film)1974neznáma dĺžka0 zo 100 bodov