Jiří Chlumský

Základné informácie
meno a priezvisko: Jiří Chlumský
dátum narodenia: 04. 07. 1958
miesto narodenia: Praha, Československo
prvý film: Striptérka (TV film), rok: 1991
posledný film: Inspektor Max (TV seriál), rok: 2017
funkcia: Režisér / Režisérka
žánre: Dokumentárny / Komédia / Rozprávka / Romantický / Hudobný / Rodinný / Fantasy / Dráma / Krátkometrážny / Dobrodružný / Kriminálny / Životopisný / Športový / Vojnový / Poviedkový
hodnotenie poroty: 58 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Jiří Chlumský je 40. Tá najlepšia snímka je Striptérka (TV film), najslabšia je zase Inspektor Max (TV seriál). Osoba bola činná v rokoch 1991 až 2017. Celkové hodnotenie osoby porotou je 58 zo 100 bodov čo ju zaraďuje medzi osobnosti, ktoré majú kvalitné filmy čo si nájdu svojich divákov.

Filmografia (Režisér / Režisérka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Striptérka (TV film)1991neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Zmrazený Vasil (TV film)199352 minút62 zo 100 bodov
Jediná na světě (TV film)199580 minút45 zo 100 bodov
Hodiny od Fourniera (TV film)199538 minút68 zo 100 bodov
Stoj, lebo netrafím199789 minút46 zo 100 bodov
Na Kloboučku (TV pořad)199739 minút88 zo 100 bodov
Černokněžník (TV film)199754 minút57 zo 100 bodov
Pán hradu (TV film)199995 minút42 zo 100 bodov
Schůze (TV film)199921 minút63 zo 100 bodov
Chaos (TV film)200158 minút55 zo 100 bodov
O svatební krajce (TV film)200378 minút59 zo 100 bodov
Hop nebo trop (TV seriál)20048 minút67 zo 100 bodov
ČT Live - Pražský výběr (koncert)200455 minút82 zo 100 bodov
Konečná stanica200495 minút53 zo 100 bodov
Eden (TV seriál)2005neznáma dĺžka44 zo 100 bodov
Místo v životě (TV seriál)2006neznáma dĺžka33 zo 100 bodov
Prachy dělaj člověka200690 minút60 zo 100 bodov
ČT Live - Michal Pavlíček (koncert)200660 minút87 zo 100 bodov
Ošklivka Katka (TV seriál)200873 minút10 zo 100 bodov
Kriminálka Anděl (TV seriál)2008neznáma dĺžka48 zo 100 bodov
Nedodržaný sl’ub2009129 minút73 zo 100 bodov
Film o filme: Nedodržaný sľub (TV film)200915 minút69 zo 100 bodov
Hasiči (TV film)201070 minút43 zo 100 bodov
ČT Live - Michal Pavlíček (koncert)201253 minút82 zo 100 bodov
Nejlepší Bakaláři (TV seriál)2012neznáma dĺžka55 zo 100 bodov
Martin a Venuša2012102 minút58 zo 100 bodov
7 dní hříchů2012107 minút56 zo 100 bodov
Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)2012neznáma dĺžka31 zo 100 bodov
Doktoři z Počátků (TV seriál)201360 minút14 zo 100 bodov
ČT Live - Pražský výběr (koncert)201352 minút100 zo 100 bodov
Jiný už nebudem2014neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Trhy (E11) (epizoda)201656 minút63 zo 100 bodov
Jeden velkej mejdan (E31) (epizoda)201656 minút64 zo 100 bodov
Deň blbec (E09) (epizoda)201655 minút66 zo 100 bodov
Rodina základ rodiny (E29) (epizoda)201655 minút64 zo 100 bodov
Ohnivé kura (TV seriál)201666 minút44 zo 100 bodov
Brno je zlatá loď (E12) (epizoda)201655 minút63 zo 100 bodov
Cesty Božie sú nevyspytateľné (E10) (epizoda)201655 minút53 zo 100 bodov
Zpátky do vězení (E30) (epizoda)201656 minút65 zo 100 bodov
Inspektor Max (TV seriál)2017neznáma dĺžka0 zo 100 bodov