François Ozon

Základné informácie
meno a priezvisko: François Ozon
dátum narodenia: 15. 11. 1967
miesto narodenia: Paříž, Francie
prvý film: Doigts dans le ventre, Les, rok: 1988
posledný film: Frantz, rok: 2016
funkcia: Režisér / Režisérka
žánre: Dráma / Krátkometrážny / Thriller / Komédia / Dokumentárny / Kriminálny / Mysteriózny / Poviedkový / Muzikál / Psychologický / Romantický / Fantasy
hodnotenie poroty: 65 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe François Ozon je 37. Tá najlepšia snímka je Doigts dans le ventre, Les, najslabšia je zase Frantz. Osoba bola činná v rokoch 1988 až 2016. Celkové hodnotenie osoby porotou je 65 zo 100 bodov čo ju zaraďuje medzi osobnosti, ktoré majú kvalitné filmy čo si nájdu svojich divákov.

Filmografia (Režisér / Režisérka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Doigts dans le ventre, Les198812 minút0 zo 100 bodov
Photo de famille19887 minút49 zo 100 bodov
Mes parents un jour d'été1990neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Deux plus un19919 minút0 zo 100 bodov
Peau contre peau19918 minút0 zo 100 bodov
Trou madame, Le199110 minút0 zo 100 bodov
Une goutte de sang199110 minút0 zo 100 bodov
Thomas reconstitué199210 minút0 zo 100 bodov
Victor199314 minút0 zo 100 bodov
Action vérité19944 minút68 zo 100 bodov
Une rose entre nous199427 minút0 zo 100 bodov
Jospin s'éclaire199552 minút0 zo 100 bodov
Une robe d'été199615 minút74 zo 100 bodov
Homme idéal, L'19965 minút0 zo 100 bodov
Regarde la mer199752 minút69 zo 100 bodov
Scènes de lit199825 minút66 zo 100 bodov
Sitcom199885 minút73 zo 100 bodov
X 200019988 minút49 zo 100 bodov
Amants criminels, Les199996 minút69 zo 100 bodov
Dažďové kvapky na rozpálených kameňoch200090 minút70 zo 100 bodov
Petite mort, La200026 minút63 zo 100 bodov
Sous le sable200096 minút72 zo 100 bodov
X2000: The Collected Shorts of Francois Ozon (video film)200163 minút0 zo 100 bodov
8 žien2002106 minút76 zo 100 bodov
Bazén2003102 minút67 zo 100 bodov
5x2200490 minút66 zo 100 bodov
Čas, ktorý zostáva200590 minút67 zo 100 bodov
Un lever de rideau200630 minút69 zo 100 bodov
Angel2007113 minút57 zo 100 bodov
Quand la peur dévore l'âme200725 minút0 zo 100 bodov
Ricky200990 minút54 zo 100 bodov
Refuge, Le200984 minút62 zo 100 bodov
Profesionálna manželka2010103 minút56 zo 100 bodov
V dome (festivalový název)2012105 minút74 zo 100 bodov
Len 17201395 minút67 zo 100 bodov
Une nouvelle amie2014105 minút0 zo 100 bodov
Frantz2016113 minút0 zo 100 bodov