Hans-Dieter Schwarze

Základné informácie
meno a priezvisko: Hans-Dieter Schwarze
dátum narodenia: 30. 08. 1926
miesto narodenia: Műnster, Německá říše
prvý film: X Y Z (TV film), rok: 1961
posledný film: Ein Hut von ganz spezieller Art (TV film), rok: 1978
funkcia: Režisér / Režisérka
žánre: Komédia / Dráma / Kriminálny / Thriller
hodnotenie poroty: 0 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Hans-Dieter Schwarze je 10. Tá najlepšia snímka je X Y Z (TV film), najslabšia je zase Ein Hut von ganz spezieller Art (TV film). Osoba bola činná v rokoch 1961 až 1978. Celkové hodnotenie osoby porotou je 0 zo 100 bodov čo znamená, že osoba ešte nebola hodnotená.

Filmografia (Režisér / Režisérka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
X Y Z (TV film)196165 minút0 zo 100 bodov
Cécile... oder Die Schule der Väter (TV film)196255 minút0 zo 100 bodov
Papiermühle (TV film)196266 minút0 zo 100 bodov
Nachruf auf Egon Müller (TV film)196579 minút0 zo 100 bodov
Im weissen Rößl (TV film)1967120 minút0 zo 100 bodov
Bischof Ketteler (TV film)196988 minút0 zo 100 bodov
Die Kriminalerzählung (TV seriál)1970neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Ein Fall für Männdli (TV seriál)197325 minút0 zo 100 bodov
Geliebte Dame (TV film)197490 minút0 zo 100 bodov
Ein Hut von ganz spezieller Art (TV film)197860 minút0 zo 100 bodov