Michael Slovis

Základné informácie
meno a priezvisko: Michael Slovis
dátum narodenia: údaj nie je známy
miesto narodenia: údaj nie je známy
prvý film: Perníkový tatko - Série 5 (série), rok: 0
posledný film: Better Call Saul - Série 2 (série), rok: 2016
funkcia: Režisér / Režisérka
žánre: Kriminálny / Thriller / Dráma / Mysteriózny / Western / Akčný / Dobrodružný / Fantasy / Horor / Komédia / Science fiction
hodnotenie poroty: 85 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Michael Slovis je 37. Tá najlepšia snímka je Perníkový tatko - Série 5 (série), najslabšia je zase South Will Rise Again (S01E05) (epizoda). Osoba bola činná v rokoch 0 až 2016. Celkové hodnotenie osoby porotou je 85 zo 100 bodov čo ju zaraďuje medzi filmovú elitu, ktorej tvorbu by ste v žiadnom prípade nemali vynechať.

Filmografia (Režisér / Režisérka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Perníkový tatko - Série 5 (série)údaj nie je známy12 minút97 zo 100 bodov
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)2000neznáma dĺžka74 zo 100 bodov
Duchovia (TV film)2001105 minút34 zo 100 bodov
Peklo na kolesách (TV seriál)2011neznáma dĺžka82 zo 100 bodov
Perníkový tatko - Série 4 (série)201110 minút94 zo 100 bodov
Box Cutter (S04E01) (epizoda)20111 minút93 zo 100 bodov
Thirty-Eight Snub (S04E02) (epizoda)20111 minút84 zo 100 bodov
Open House (S04E03) (epizoda)201147 minút83 zo 100 bodov
Bullet Points (S04E04) (epizoda)201147 minút87 zo 100 bodov
Shotgun (S04E05) (epizoda)201147 minút91 zo 100 bodov
Cornered (S04E06) (epizoda)201147 minút87 zo 100 bodov
Problem Dog (S04E07) (epizoda)201147 minút91 zo 100 bodov
Hermanos (S04E08) (epizoda)201147 minút95 zo 100 bodov
Bug (S04E09) (epizoda)201147 minút92 zo 100 bodov
Salud (S04E10) (epizoda)201147 minút97 zo 100 bodov
Crawl Space (S04E11) (epizoda)201145 minút96 zo 100 bodov
End Times (S04E12) (epizoda)201147 minút96 zo 100 bodov
Face Off (S04E13) (epizoda)201151 minút99 zo 100 bodov
Chicago Fire (TV seriál)2012neznáma dĺžka82 zo 100 bodov
Live Free or Die (S05E01) (epizoda)201243 minút96 zo 100 bodov
Confessions (S05E11) (epizoda)201348 minút96 zo 100 bodov
Chicago P.D. (TV seriál)2014neznáma dĺžka75 zo 100 bodov
The Wars to Come (S05E01) (epizoda)201551 minút82 zo 100 bodov
The House of Black and White (S05E02) (epizoda)201553 minút79 zo 100 bodov
Walking Dead - Série 6 (série)201512 minút83 zo 100 bodov
Znova po prvý raz (S06E01) (epizoda)20151 minút87 zo 100 bodov
Bojovník (S06E02) (epizoda)201544 minút92 zo 100 bodov
Vďaka (S06E03) (epizoda)201543 minút93 zo 100 bodov
Tu nie je tu (S06E04) (epizoda)20151 minút77 zo 100 bodov
Teraz a tu (S06E05) (epizoda)201543 minút74 zo 100 bodov
Kto má na výber? (S06E06) (epizoda)201543 minút83 zo 100 bodov
Múr (S06E07) (epizoda)201543 minút80 zo 100 bodov
Ešte nie je koniec (S06E08) (epizoda)201544 minút85 zo 100 bodov
Better Call Saul - Série 2 (série)20167 minút89 zo 100 bodov
Bali Ha'i (S02E06) (epizoda)201647 minút84 zo 100 bodov
Preacher - Série 1 (série)201610 minút76 zo 100 bodov
South Will Rise Again (S01E05) (epizoda)20161 minút78 zo 100 bodov