Kaushik Ganguly

Základné informácie
meno a priezvisko: Kaushik Ganguly
dátum narodenia: údaj nie je známy
miesto narodenia: údaj nie je známy
prvý film: Shunyo É Bukey, rok: 2005
posledný film: Bastu Shaap, rok: 2016
funkcia: Režisér / Režisérka
žánre: Dráma / Kriminálny / Historický / Rodinný / Romantický
hodnotenie poroty: 0 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Kaushik Ganguly je 9. Tá najlepšia snímka je Shunyo É Bukey, najslabšia je zase Cinemawala. Osoba bola činná v rokoch 2005 až 2016. Celkové hodnotenie osoby porotou je 0 zo 100 bodov čo znamená, že osoba ešte nebola hodnotená.

Filmografia (Režisér / Režisérka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Shunyo É Bukey2005120 minút0 zo 100 bodov
Jackpot2009120 minút0 zo 100 bodov
C/O Sir2013135 minút0 zo 100 bodov
Shabdo2013100 minút0 zo 100 bodov
Apur Panchali201497 minút0 zo 100 bodov
Khaad2014140 minút0 zo 100 bodov
Chotoder Chobi2014118 minút0 zo 100 bodov
Bastu Shaap2016129 minút0 zo 100 bodov
Cinemawala2016105 minút0 zo 100 bodov