Oleg Asadulin

Základné informácie
meno a priezvisko: Oleg Asadulin
dátum narodenia: 05. 10. 1971
miesto narodenia: (43 let)
prvý film: Zakrytaja školka (TV seriál), rok: 2011
posledný film: Marshrut postroen, rok: 2016
funkcia: Režisér / Režisérka
žánre: Mysteriózny / Thriller / Dráma / Fantasy / Dobrodružný / Komédia / Romantický / Akčný / Horor
hodnotenie poroty: 0 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Oleg Asadulin je 8. Tá najlepšia snímka je Zakrytaja školka (TV seriál), najslabšia je zase Marshrut postroen. Osoba bola činná v rokoch 2011 až 2016. Celkové hodnotenie osoby porotou je 0 zo 100 bodov čo znamená, že osoba ešte nebola hodnotená.

Filmografia (Režisér / Režisérka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Zakrytaja školka (TV seriál)201148 minút0 zo 100 bodov
Zakrytaya shkola 2 (TV seriál)2011neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Ťomnyj mir: Ravnověsije201395 minút0 zo 100 bodov
Korporativ2014neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Ťomnyj mir: Ravnověsije (TV seriál)2014neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Korabl (TV seriál)2014neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Korabl 2 (TV seriál)2015neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Marshrut postroen201685 minút0 zo 100 bodov