Rainer Erler

Základné informácie
meno a priezvisko: Rainer Erler
dátum narodenia: 26. 08. 1933
miesto narodenia: Mnichov, Bavorsko, Německo
prvý film: Veilchenblaue Auto, Das (TV film), rok: 1961
posledný film: Zucker (TV film), rok: 1989
funkcia: Režisér / Režisérka
žánre: Krátkometrážny / Dráma / Komédia / Kriminálny / Science fiction / Thriller / Horor
hodnotenie poroty: 71 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Rainer Erler je 22. Tá najlepšia snímka je Veilchenblaue Auto, Das (TV film), najslabšia je zase Zucker (TV film). Osoba bola činná v rokoch 1961 až 1989. Celkové hodnotenie osoby porotou je 71 zo 100 bodov čo ju zaraďuje medzi osobnosti, ktoré majú kvalitné filmy čo si nájdu svojich divákov.

Filmografia (Režisér / Režisérka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Veilchenblaue Auto, Das (TV film)196130 minút0 zo 100 bodov
Die Kuh (TV film)196125 minút0 zo 100 bodov
Seelenwanderung (TV film)1962neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Die Rache (TV film)196260 minút0 zo 100 bodov
Orden für die Wunderkinder (TV film)196377 minút0 zo 100 bodov
Sonderurlaub196363 minút0 zo 100 bodov
Seitensprung, Der1964neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Lydia muss sterben (TV film)196485 minút0 zo 100 bodov
Bohrloch oder Bayern ist nicht Texas, Das (TV film)196680 minút0 zo 100 bodov
Professor Columbus196893 minút0 zo 100 bodov
Bahnübergang (TV film)196980 minút0 zo 100 bodov
Delegation - Eine utopische Reportage, Die (TV film)1970neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Blaue Palais, Das (TV seriál)1974neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Letzten Ferien, Die1975neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Die Halde (TV film)197590 minút0 zo 100 bodov
Operation Ganymed1977112 minút0 zo 100 bodov
Kandidáti života a smrti (TV film)1979114 minút74 zo 100 bodov
Guru kommt, Ein (TV film)198098 minút68 zo 100 bodov
Spot oder Fast eine Karriere, Der (TV film)198190 minút0 zo 100 bodov
Schöne Ende dieser Welt, Das (TV film)198490 minút0 zo 100 bodov
Umlčané svedectvo (TV film)1986113 minút0 zo 100 bodov
Zucker (TV film)1989109 minút0 zo 100 bodov