Arne Mattsson

Základné informácie
meno a priezvisko: Arne Mattsson
dátum narodenia: 02. 12. 1919
miesto narodenia: Uppsala, Švédsko
prvý film: Sussie, rok: 1945
posledný film: Destroying Angel, rok: 1988
funkcia: Režisér / Režisérka
žánre: Komédia / Dráma / Thriller / Kriminálny / Romantický / Vojnový / Mysteriózny / Fantasy / Horor / Dobrodružný
hodnotenie poroty: 61 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Arne Mattsson je 37. Tá najlepšia snímka je Sussie, najslabšia je zase Destroying Angel. Osoba bola činná v rokoch 1945 až 1988. Celkové hodnotenie osoby porotou je 61 zo 100 bodov čo ju zaraďuje medzi osobnosti, ktoré majú kvalitné filmy čo si nájdu svojich divákov.

Filmografia (Režisér / Režisérka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Sussie194595 minút0 zo 100 bodov
Maria på Kvarngården194588 minút0 zo 100 bodov
Pappa sökes194777 minút0 zo 100 bodov
Rallare1947neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Det kom en gäst1947neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Farlig vår194996 minút0 zo 100 bodov
Kvinna i vitt194987 minút0 zo 100 bodov
Kyssen på kryssen1950106 minút0 zo 100 bodov
När kärleken kom till byn1950neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Hon dansade en sommar1951107 minút72 zo 100 bodov
Bärande hav1951108 minút0 zo 100 bodov
Hård klang195287 minút0 zo 100 bodov
För min heta ungdoms skull1952119 minút0 zo 100 bodov
Kärlekens bröd195390 minút0 zo 100 bodov
Salka Valka1954132 minút0 zo 100 bodov
Männen i mörker195596 minút0 zo 100 bodov
Hemsöborna1955112 minút0 zo 100 bodov
Livets vår1958neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Damen i svart1958110 minút0 zo 100 bodov
Mannekäng i rött1958108 minút0 zo 100 bodov
Får jag låna din fru?1959104 minút0 zo 100 bodov
Ryttare i blått1959110 minút0 zo 100 bodov
När mörkret faller1960neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Vaxdockan196291 minút0 zo 100 bodov
Vita frun1962109 minút0 zo 100 bodov
Det är hos mig han har varit1963106 minút0 zo 100 bodov
Gula bilen, Den196395 minút0 zo 100 bodov
Morianerna196590 minút0 zo 100 bodov
Här kommer bärsärkarna196595 minút0 zo 100 bodov
Yngsjömordet1966113 minút0 zo 100 bodov
Mördaren - En helt vanlig person1967neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Bamse1968neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Ann och Eve - de erotiska1970neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Smutsiga fingrar1973107 minút0 zo 100 bodov
Mask of Murder198581 minút0 zo 100 bodov
Girl, The1986105 minút50 zo 100 bodov
Destroying Angel198898 minút0 zo 100 bodov