Fritz Umgelter

Základné informácie
meno a priezvisko: Fritz Umgelter
dátum narodenia: 18. 08. 1922
miesto narodenia: Stuttgart, Německo
prvý film: Der erste Ball (TV film), rok: 1955
posledný film: Tatort - Schattenboxen (TV film), rok: 1981
funkcia: Režisér / Režisérka
žánre: Hudobný / Dráma / Komédia / Kriminálny / Thriller / Vojnový / Dobrodružný / Krátkometrážny / Historický / Romantický
hodnotenie poroty: 71 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Fritz Umgelter je 41. Tá najlepšia snímka je Der erste Ball (TV film), najslabšia je zase Das Traumschiff (TV seriál). Osoba bola činná v rokoch 1955 až 1981. Celkové hodnotenie osoby porotou je 71 zo 100 bodov čo ju zaraďuje medzi osobnosti, ktoré majú kvalitné filmy čo si nájdu svojich divákov.

Filmografia (Režisér / Režisérka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Der erste Ball (TV film)1955neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Panne, Die (TV film)195775 minút0 zo 100 bodov
Don Carlos (TV film)1957213 minút0 zo 100 bodov
Wenn die Conny mit dem Peter1958106 minút0 zo 100 bodov
Mit Eva fing die Sünde an195885 minút0 zo 100 bodov
Alle Sünden dieser Erde1958108 minút0 zo 100 bodov
Am grünen Strand der Spree (TV seriál)1960neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Nur der Wind1961neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Prinz Friedrich von Homburg (TV film)1961120 minút0 zo 100 bodov
Bellboy and the Playgirls, The196293 minút73 zo 100 bodov
Wer einmal aus dem Blechnapf frißt (TV seriál)1962265 minút0 zo 100 bodov
Belagerungszustand, Der (TV film)1963115 minút0 zo 100 bodov
Physiker, Die (TV film)1964125 minút0 zo 100 bodov
König Richard III (TV film)1964180 minút0 zo 100 bodov
Teufelsspur, Die (TV film)1964115 minút0 zo 100 bodov
Schüsse aus dem Geigenkasten196589 minút66 zo 100 bodov
Gute Mensch von Sezuan, Der (TV film)1966120 minút0 zo 100 bodov
Handvoll Helden, Eine196794 minút0 zo 100 bodov
So war Herr Brummell (TV film)196760 minút0 zo 100 bodov
Turm der verbotenen Liebe, Der196889 minút0 zo 100 bodov
Menschen (TV film)197075 minút0 zo 100 bodov
Wie eine Träne im Ozean (TV film)1970neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Sessel zwischen den Stühlen (TV film)197084 minút0 zo 100 bodov
Ein ruhiges Heim (TV film)197035 minút0 zo 100 bodov
Dobrodružstvá Arséna Lupina (TV seriál)1971neznáma dĺžka75 zo 100 bodov
Das Klavier (TV film)1972192 minút0 zo 100 bodov
Merkwürdige Lebensgeschichte des Friedrich Freiherrn von der Trenck, Die (TV…1973neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Der Zweck heiligt die Mittel (TV film)197380 minút0 zo 100 bodov
Christoffel von Grimmelshausen abenteuerlicher Simplicissimus, Des (TV seriál)1975neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Tatort - Die Rechnung wird nachgereicht (TV film)197590 minút0 zo 100 bodov
Unfreiwilligen Reisen des Moritz August Benjowski, Die (TV seriál)1975neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Winter, der ein Sommer war, Der (TV seriál)1976350 minút0 zo 100 bodov
Tatort - Zwei Flugkarten nach Rio (TV film)197689 minút0 zo 100 bodov
Tatort - Flieder für Jaczek (TV film)197790 minút0 zo 100 bodov
Tatort - Feuerzauber (TV film)197786 minút0 zo 100 bodov
Vorhang auf, wir spielen Mord (TV film)1978103 minút0 zo 100 bodov
Rote Zora und Ihre Bande, Die (TV seriál)1979neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Weber, Die (TV film)1980113 minút0 zo 100 bodov
Gesucht wird... Drei Geschichten um nicht ganz ehrenwerte Herren (TV…198056 minút0 zo 100 bodov
Tatort - Schattenboxen (TV film)198190 minút0 zo 100 bodov
Das Traumschiff (TV seriál)1981neznáma dĺžka0 zo 100 bodov