Kate Dennis

Základné informácie
meno a priezvisko: Kate Dennis
dátum narodenia: údaj nie je známy
miesto narodenia: údaj nie je známy
prvý film: Fear the Walking Dead (TV seriál), rok: 0
posledný film: Fear the Walking Dead - Série 2 (série), rok: 2016
funkcia: Režisér / Režisérka
žánre: Dráma / Horor / Kriminálny / Mysteriózny / Komédia / Thriller / Dobrodružný / Fantasy / Science fiction
hodnotenie poroty: 71 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Kate Dennis je 18. Tá najlepšia snímka je Fear the Walking Dead (TV seriál), najslabšia je zase El Valero (S01E08) (epizoda). Osoba bola činná v rokoch 0 až 2016. Celkové hodnotenie osoby porotou je 71 zo 100 bodov čo ju zaraďuje medzi osobnosti, ktoré majú kvalitné filmy čo si nájdu svojich divákov.

Filmografia (Režisér / Režisérka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Fear the Walking Dead (TV seriál)údaj nie je známy18 minút66 zo 100 bodov
Rush (TV seriál)2008neznáma dĺžka66 zo 100 bodov
Rake (TV seriál)201060 minút82 zo 100 bodov
Offspring (TV seriál)201060 minút0 zo 100 bodov
Miss Fisher's Murder Mysteries (TV seriál)2012neznáma dĺžka78 zo 100 bodov
The Time of Our Lives (TV seriál)2013neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Secrets & Lies (TV seriál)201460 minút0 zo 100 bodov
Party Tricks (TV seriál)2014neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
C.S.I. CYBER: Vraždy cez internet - Série 1 (série)2015neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Kyberšikana (S01E07) (epizoda)201543 minút0 zo 100 bodov
TURN - Série 2 (série)20157 minút0 zo 100 bodov
Men of Blood (S02E04) (epizoda)201543 minút0 zo 100 bodov
Fear the Walking Dead - Série 2 (série)201613 minút65 zo 100 bodov
Sicut Cervus (S02E06) (epizoda)201646 minút65 zo 100 bodov
TURN - Série 3 (série)20168 minút0 zo 100 bodov
Mended (S03E08) (epizoda)20161 minút0 zo 100 bodov
Preacher - Série 1 (série)201610 minút76 zo 100 bodov
El Valero (S01E08) (epizoda)20161 minút67 zo 100 bodov