Rozálie Kohoutová

Základné informácie
meno a priezvisko: Rozálie Kohoutová
dátum narodenia: 03. 05. 1985
miesto narodenia: (29 let)
prvý film: O topánki, rok: 2007
posledný film: Dobré konce (TV pořad), rok: 2016
funkcia: Režisér / Režisérka
žánre: Dokumentárny / Krátkometrážny / Kriminálny / Poviedkový / Komédia / Publicistický / Dráma / Animovaný / Životopisný / Talk show
hodnotenie poroty: 65 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Rozálie Kohoutová je 21. Tá najlepšia snímka je O topánki, najslabšia je zase Dobré konce (TV pořad). Osoba bola činná v rokoch 2007 až 2016. Celkové hodnotenie osoby porotou je 65 zo 100 bodov čo ju zaraďuje medzi osobnosti, ktoré majú kvalitné filmy čo si nájdu svojich divákov.

Filmografia (Režisér / Režisérka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
O topánki200714 minút69 zo 100 bodov
Vetřelci a volavky (TV film)200826 minút63 zo 100 bodov
Velmistr (studentský film)200819 minút76 zo 100 bodov
Roma Boys - Příběh lásky (studentský film)200930 minút61 zo 100 bodov
Khera (studentský film)20094 minút0 zo 100 bodov
Čapkovy kapsy (TV seriál)2011neznáma dĺžka74 zo 100 bodov
Kytlice, Zimmer Frei (studentský film)201263 minút62 zo 100 bodov
Národnost v pubertě (TV pořad)2012neznáma dĺžka37 zo 100 bodov
Tajemství rodu (TV pořad)2012neznáma dĺžka69 zo 100 bodov
Československo, mon amour (TV film)201326 minút60 zo 100 bodov
Gottland2014105 minút58 zo 100 bodov
Queer: Nenápadný půvab Francouzek (TV film)201426 minút62 zo 100 bodov
Queer: Che Guevara není sexy (TV film)201426 minút55 zo 100 bodov
Queer: Ruské otevřené hry (TV film)201426 minút77 zo 100 bodov
Queer: Ruský den žen (TV film)201426 minút76 zo 100 bodov
Queer: Chudožnici na útěku (TV film)201426 minút83 zo 100 bodov
Příběhy neobyčejné energie (TV seriál)2014neznáma dĺžka81 zo 100 bodov
Češi na misi: Po kapkách v Afghánistánu (TV film)201427 minút0 zo 100 bodov
Jenica & Perla (festivalový název)201572 minút0 zo 100 bodov
13. komnata Andrey Sedláčkové (TV film)201526 minút48 zo 100 bodov
Dobré konce (TV pořad)201637 minút0 zo 100 bodov