Alfred Stöger

Základné informácie
meno a priezvisko: Alfred Stöger
dátum narodenia: 21. 07. 1900
miesto narodenia: Möllersdorf, Dolní Rakousy, Rakousko, Rakousko-Uhersko
prvý film: Wird Schulte verhaftet?, rok: 1936
posledný film: Maria Stuart, rok: 1959
funkcia: Režisér / Režisérka
žánre: Krátkometrážny / Komédia / Rodinný / Fantasy / Romantický / Dráma / Hudobný / Dokumentárny
hodnotenie poroty: 0 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Alfred Stöger je 17. Tá najlepšia snímka je Wird Schulte verhaftet?, najslabšia je zase Maria Stuart. Osoba bola činná v rokoch 1936 až 1959. Celkové hodnotenie osoby porotou je 0 zo 100 bodov čo znamená, že osoba ešte nebola hodnotená.

Filmografia (Režisér / Režisérka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Wird Schulte verhaftet?193626 minút0 zo 100 bodov
Gast im eigenen Heim193722 minút0 zo 100 bodov
Womit schnurrt die Katze?193722 minút0 zo 100 bodov
Klimbusch macht Wochenende1938neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Gute Reise, Herr Meier193821 minút0 zo 100 bodov
Schneeweißchen und Rosenrot1938neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Hochzeitsnacht193815 minút0 zo 100 bodov
Irrtum des Herzens193991 minút0 zo 100 bodov
Schreck in der Abendstunde193921 minút0 zo 100 bodov
Das große Los1939neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Herr im Haus, Der194080 minút0 zo 100 bodov
Spiel mit der Liebe194485 minút0 zo 100 bodov
Triumph der Liebe1947116 minút0 zo 100 bodov
Unsterblicher Mozart195495 minút0 zo 100 bodov
Einen Jux will er sich machen (TV film)195688 minút0 zo 100 bodov
Jux will er sich machen, Einen195788 minút0 zo 100 bodov
Maria Stuart1959107 minút0 zo 100 bodov