Paul Verhoeven

Základné informácie
meno a priezvisko: Paul Verhoeven
dátum narodenia: 18. 07. 1938
miesto narodenia: Amsterdam, Severní Holandsko, Nizozemsko
prvý film: Fledermaus, Die, rok: 1937
posledný film: Oh!, rok: 2016
funkcia: Režisér / Režisérka
žánre: Dráma / Komédia / Muzikál / Fantasy / Romantický / Rodinný / Rozprávka / Kriminálny / Krátkometrážny / Dokumentárny / Akčný / Dobrodružný / Vojnový / Thriller / Science fiction / Horor / Mysteriózny
hodnotenie poroty: 72 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Paul Verhoeven je 57. Tá najlepšia snímka je Fledermaus, Die, najslabšia je zase Oh!. Osoba bola činná v rokoch 1937 až 2016. Celkové hodnotenie osoby porotou je 72 zo 100 bodov čo ju zaraďuje medzi osobnosti, ktoré majú kvalitné filmy čo si nájdu svojich divákov.

Filmografia (Režisér / Režisérka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Fledermaus, Die1937103 minút0 zo 100 bodov
Tag nach der Scheidung, Der193890 minút0 zo 100 bodov
Mia moglie si diverte193888 minút0 zo 100 bodov
Renate im Quartett193985 minút0 zo 100 bodov
Konzert, Das194487 minút0 zo 100 bodov
Kleine Hofkonzert, Das1945neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Du bist nicht allein1949100 minút0 zo 100 bodov
Kalte Herz, Das1950107 minút0 zo 100 bodov
Dieser Mann gehört mir195096 minút0 zo 100 bodov
Heidelberger Romanze195197 minút0 zo 100 bodov
Schuld des Dr. Homma, Die195189 minút0 zo 100 bodov
Das kann jedem passieren1952neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Hochzeit auf Reisen195390 minút0 zo 100 bodov
Vergiß die Liebe nicht1953neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Frau von heute, Eine195496 minút0 zo 100 bodov
Ewiger Walzer195497 minút0 zo 100 bodov
...wie einst Lili Marleen195690 minút0 zo 100 bodov
Jede Nacht in einem anderen Bett1957neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Von allen geliebt1957neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Die selige Edwina Black (TV film)195895 minút0 zo 100 bodov
Dr. med. Hiob Praetorius (TV film)1958110 minút0 zo 100 bodov
Hagedis teveel, Een196035 minút0 zo 100 bodov
Jugendrichter, Der196084 minút0 zo 100 bodov
Lied der Taube, Das (TV film)196085 minút0 zo 100 bodov
Niets bijzonders19619 minút0 zo 100 bodov
Lifters, De1962neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Bedaure, falsch verbunden (TV film)1962105 minút0 zo 100 bodov
Ihr schönster Tag196294 minút0 zo 100 bodov
Peter Pan (TV film)1962neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Feest196328 minút0 zo 100 bodov
Mamselle Nitouche (TV film)1963neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Kleider machen Leute (TV film)1963105 minút0 zo 100 bodov
Korps Mariniers, Het196523 minút0 zo 100 bodov
Panamaskandal, Der (TV film)1967neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Portret van Anton Adriaan Mussert (TV film)196850 minút0 zo 100 bodov
Floris (TV seriál)196930 minút0 zo 100 bodov
Worstelaar, De197020 minút0 zo 100 bodov
Wat zien ik?197190 minút66 zo 100 bodov
Hitler-Ludendorff Prozeß, Der (TV film)1971neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Turks fruit1973112 minút79 zo 100 bodov
Keetje Tippel1975100 minút79 zo 100 bodov
Oranžský voják1977167 minút71 zo 100 bodov
Voorbij, voorbij (TV film)197965 minút0 zo 100 bodov
Spetters1980115 minút65 zo 100 bodov
Vierde man, De1983105 minút71 zo 100 bodov
Hitchhiker, The (TV seriál)1983neznáma dĺžka63 zo 100 bodov
Krutosť a láska1985123 minút76 zo 100 bodov
RoboCop1987102 minút76 zo 100 bodov
Total Recall1990113 minút80 zo 100 bodov
Základný inštinkt1992127 minút83 zo 100 bodov
Showgirls1995128 minút52 zo 100 bodov
Vesmírna pechota1997129 minút75 zo 100 bodov
Muž bez tieňa2000108 minút63 zo 100 bodov
Čierna kniha2006145 minút82 zo 100 bodov
Steekspel201255 minút68 zo 100 bodov
Stille Kracht, De2015neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Oh!2016neznáma dĺžka0 zo 100 bodov