Harry Piel

Základné informácie
meno a priezvisko: Harry Piel
dátum narodenia: 12. 07. 1892
miesto narodenia: Düsseldorf, Prusko
prvý film: Police Nr. 1111, rok: 1915
posledný film: Sein bester Freund, rok: 1937
funkcia: Režisér / Režisérka
žánre: Kriminálny / Science fiction / Thriller / Dobrodružný / Akčný / Fantasy / Dráma / Komédia
hodnotenie poroty: 0 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Harry Piel je 16. Tá najlepšia snímka je Police Nr. 1111, najslabšia je zase Sein bester Freund. Osoba bola činná v rokoch 1915 až 1937. Celkové hodnotenie osoby porotou je 0 zo 100 bodov čo znamená, že osoba ešte nebola hodnotená.

Filmografia (Režisér / Režisérka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Police Nr. 11111915neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Die große Wette191661 minút0 zo 100 bodov
Ratte, Die1918neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Der Verächter des Todes1920neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Das Gefängnis auf dem Meeresgrund1920neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Das verschwundene Haus1922neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Der Mann ohne Nerven1924neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Rätsel einer Nacht1927neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Schatten der Unterwelt193195 minút0 zo 100 bodov
Sprung in den Abgrund1933neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Unsichtbarer geht durch die Stadt, Ein193397 minút0 zo 100 bodov
Herr der Welt, Der193490 minút0 zo 100 bodov
Welt ohne Maske, Die1934111 minút0 zo 100 bodov
Artisten1935107 minút0 zo 100 bodov
Neunzig Minuten Aufenthalt193686 minút0 zo 100 bodov
Sein bester Freund1937neznáma dĺžka0 zo 100 bodov