Orson Bean

Základné informácie
meno a priezvisko: Orson Bean
dátum narodenia: 22. 07. 1928
miesto narodenia: Burlington, Vermont, USA
prvý film: Kraft Television Theatre (TV seriál), rok: 1947
posledný film: Hating Breitbart, rok: 2012
funkcia: Herec / Herečka
žánre: Dráma / Súťažný / Komédia / Hudobný / Rodinný / Muzikál / Krátkometrážny / Animovaný / Romantický / Kriminálny / Akčný / Mysteriózny / Fantasy / Horor / Science fiction / Talk show / Životopisný / Historický / Dobrodružný / Thriller / Western / Športový / Dokumentárny
hodnotenie poroty: 60 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Orson Bean je 104. Tá najlepšia snímka je Kraft Television Theatre (TV seriál), najslabšia je zase Zlaté Vianoce 3 (TV film). Osoba bola činná v rokoch 1947 až 2012. Celkové hodnotenie osoby porotou je 60 zo 100 bodov čo ju zaraďuje medzi osobnosti, ktoré majú kvalitné filmy čo si nájdu svojich divákov.

Filmografia (Herec / Herečka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Kraft Television Theatre (TV seriál)194760 minút0 zo 100 bodov
Pantomime Quiz (TV pořad)194730 minút0 zo 100 bodov
Studio One (TV seriál)194860 minút0 zo 100 bodov
Toast of the Town (TV pořad)194860 minút90 zo 100 bodov
Robert Montgomery Presents (TV seriál)195060 minút0 zo 100 bodov
Omnibus (TV seriál)195290 minút0 zo 100 bodov
Broadway Television Theatre (TV seriál)195260 minút0 zo 100 bodov
United States Steel Hour, The (TV seriál)195360 minút0 zo 100 bodov
Best of Broadway, The (TV seriál)195460 minút0 zo 100 bodov
Blue Angel, The (TV pořad)195430 minút0 zo 100 bodov
Elgin Hour, The (TV seriál)1954neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
How to Be Very, Very Popular195589 minút0 zo 100 bodov
Phil Silvers Show, The (TV seriál)195530 minút0 zo 100 bodov
Showdown at Ulcer Gulch1956neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Playhouse 90 (TV seriál)1956neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
To Tell the Truth (TV pořad)195630 minút0 zo 100 bodov
Naked City (TV seriál)1958neznáma dĺžka34 zo 100 bodov
Keep Talking (TV pořad)195830 minút0 zo 100 bodov
Anatomy of a Murder1959160 minút83 zo 100 bodov
Twilight Zone, The (TV seriál)1959138 minút84 zo 100 bodov
Laugh Line (TV pořad)195930 minút0 zo 100 bodov
DuPont Show with June Allyson, The (TV seriál)195930 minút0 zo 100 bodov
Play of the Week (TV seriál)1959neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Password (TV pořad)196130 minút0 zo 100 bodov
Tonight Show Starring Johnny Carson, The (TV pořad)196260 minút80 zo 100 bodov
Merv Griffin Show, The (TV pořad)196260 minút0 zo 100 bodov
The Match Game (TV pořad)196225 minút0 zo 100 bodov
Vacation Playhouse (TV seriál)196330 minút0 zo 100 bodov
NET Playhouse (TV seriál)196490 minút0 zo 100 bodov
Jackie Gleason Show, The (TV seriál)196660 minút0 zo 100 bodov
One Life to Live (TV seriál)196811 minút69 zo 100 bodov
Twinky196998 minút68 zo 100 bodov
Love, American Style (TV seriál)196984 minút0 zo 100 bodov
David Frost Show, The (TV pořad)1969neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Connecticut Yankee in King Arthur's Court, A (TV film)197074 minút0 zo 100 bodov
Match Game 73 (TV pořad)197330 minút0 zo 100 bodov
Wide World Mystery, The (TV seriál)197390 minút0 zo 100 bodov
The $10,000 Pyramid (TV pořad)19733 minút0 zo 100 bodov
Ellery Queen (TV seriál)1975neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Match Game PM (TV pořad)197530 minút0 zo 100 bodov
Mary Hartman, Mary Hartman (TV seriál)197630 minút0 zo 100 bodov
The Alan Hamel Show (TV pořad)197660 minút0 zo 100 bodov
Break the Bank (TV pořad)197630 minút0 zo 100 bodov
Love Boat, The (TV seriál)1977neznáma dĺžka46 zo 100 bodov
Hobbit, The (TV film)197777 minút57 zo 100 bodov
Forever Fernwood (TV seriál)197730 minút40 zo 100 bodov
Facts of Life, The (TV seriál)1979neznáma dĺžka68 zo 100 bodov
Return of the King, The (TV film)198098 minút40 zo 100 bodov
Alan Thicke Show, The (TV pořad)198060 minút0 zo 100 bodov
Fall Guy, The (TV seriál)1981neznáma dĺžka81 zo 100 bodov
Forty Deuce198289 minút0 zo 100 bodov
To je vražda, napísala (TV seriál)1984264 minút38 zo 100 bodov
Garfield in the Rough (TV film)198430 minút71 zo 100 bodov
Super Password (TV pořad)198430 minút0 zo 100 bodov
Hollywoodske sny198688 minút0 zo 100 bodov
Vnútorný vesmír1987120 minút74 zo 100 bodov
Monsters (TV seriál)1988neznáma dĺžka53 zo 100 bodov
Instant Karma1990neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Tiny Toon Adventures (TV seriál)1990neznáma dĺžka76 zo 100 bodov
Životná šanca (TV film)199193 minút61 zo 100 bodov
Final Judgement199290 minút0 zo 100 bodov
Just My Imagination (TV film)1992100 minút0 zo 100 bodov
Diagnóza: Vražda (TV seriál)1993neznáma dĺžka42 zo 100 bodov
Doktorka Quinnová (TV seriál)1993neznáma dĺžka49 zo 100 bodov
Ellen (TV seriál)1994neznáma dĺžka81 zo 100 bodov
V siedmom nebi (TV seriál)1996neznáma dĺžka35 zo 100 bodov
Ally McBealová (TV seriál)1997neznáma dĺžka72 zo 100 bodov
Becker (TV seriál)199830 minút60 zo 100 bodov
Will & Grace (TV seriál)1998neznáma dĺžka56 zo 100 bodov
Dvaja z Queensu (TV seriál)1998neznáma dĺžka62 zo 100 bodov
V koži Johna Malkovicha1999108 minút76 zo 100 bodov
Dr. Quinn Medicine Woman: The Movie (TV film)199997 minút51 zo 100 bodov
Family Law (TV seriál)1999neznáma dĺžka56 zo 100 bodov
Thanks (TV seriál)199930 minút0 zo 100 bodov
Unbowed1999125 minút0 zo 100 bodov
Normal, Ohio (TV seriál)200030 minút0 zo 100 bodov
Manhattan, AZ (TV seriál)200030 minút0 zo 100 bodov
Burning Down the House200184 minút0 zo 100 bodov
Frank McKlusky - likvidátor200283 minút44 zo 100 bodov
Dva a pol chlapa (TV seriál)2003neznáma dĺžka76 zo 100 bodov
Odložený prípad (TV seriál)2003neznáma dĺžka74 zo 100 bodov
Knee High P.I. (TV film)200390 minút0 zo 100 bodov
Pes futbalista200491 minút8 zo 100 bodov
Charlieho anjeli - seriálové šialenstvo (TV film)200482 minút53 zo 100 bodov
D-minus200420 minút53 zo 100 bodov
Myron's Movie2004115 minút0 zo 100 bodov
Cacophony2004neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Uzavretý prípad (TV seriál)200542 minút51 zo 100 bodov
Ako som spoznal vašu mamu (TV seriál)2005neznáma dĺžka86 zo 100 bodov
Prvá prezidentka (TV seriál)2005neznáma dĺžka64 zo 100 bodov
Yesterday's Dreams200595 minút0 zo 100 bodov
Pitva mimozemšťana200691 minút69 zo 100 bodov
Minor Accomplishments of Jackie Woodman, The (TV seriál)2006neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Novice, The200689 minút58 zo 100 bodov
Lather Effect, The200695 minút70 zo 100 bodov
Mattie Fresno and the Holoflux Universe200792 minút0 zo 100 bodov
Svieža štvorka (TV seriál)200730 minút49 zo 100 bodov
Imagine a School... Summerhill200867 minút0 zo 100 bodov
Oranges (video film)2009100 minút0 zo 100 bodov
Safe Harbor (TV film)2009neznáma dĺžka50 zo 100 bodov
Ashley's Ashes2010neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Two-Legged Rat Bastards201112 minút0 zo 100 bodov
Hating Breitbart201285 minút0 zo 100 bodov
Zlaté Vianoce 3 (TV film)201285 minút44 zo 100 bodov