Shenae Grimes

Základné informácie
meno a priezvisko: Shenae Grimes
dátum narodenia: 24. 10. 1989
miesto narodenia: Toronto, Ontario, Kanada
prvý film: Entertainment Tonight (TV pořad), rok: 1981
posledný film: Christmas Incorporated (TV film), rok: 2015
funkcia: Herec / Herečka
žánre: Publicistický / Dokumentárny / Životopisný / Dráma / Hudobný / Rodinný / Komédia / Mysteriózny / Horor / Thriller / Akčný / Kriminálny
hodnotenie poroty: 56 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Shenae Grimes je 15. Tá najlepšia snímka je Entertainment Tonight (TV pořad), najslabšia je zase Christmas Incorporated (TV film). Osoba bola činná v rokoch 1981 až 2015. Celkové hodnotenie osoby porotou je 56 zo 100 bodov čo ju zaraďuje medzi osobnosti, ktoré majú kvalitné filmy čo si nájdu svojich divákov.

Filmografia (Herec / Herečka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Entertainment Tonight (TV pořad)198160 minút73 zo 100 bodov
Biography (TV seriál)198760 minút80 zo 100 bodov
Degrassi: The Next Generation (TV seriál)200130 minút68 zo 100 bodov
Power Strikers, The (TV seriál)2004neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Kevin Hill (TV seriál)200460 minút54 zo 100 bodov
Shania: A Life in Eight Albums (TV film)200590 minút50 zo 100 bodov
90210: Nová generácia (TV seriál)2008neznáma dĺžka43 zo 100 bodov
Tak troška sexi (video film)200889 minút39 zo 100 bodov
Pravdivá spoveď hollywoodskej hviezdičky (TV film)200883 minút45 zo 100 bodov
Dead Like Me: Life After Death (video film)200987 minút57 zo 100 bodov
Vreskot 42011111 minút63 zo 100 bodov
Sugar201197 minút0 zo 100 bodov
Veľká americká lúpež201394 minút48 zo 100 bodov
90210 4Ever: Retrospective (TV film)201338 minút0 zo 100 bodov
Christmas Incorporated (TV film)2015neznáma dĺžka0 zo 100 bodov