Amy Rider

Základné informácie
meno a priezvisko: Amy Rider
dátum narodenia: 15. 11. 1991
miesto narodenia: údaj nie je známy
prvý film: Bez stopy (TV seriál), rok: 2002
posledný film: Monogamy Experiment, The, rok: 2012
funkcia: Herec / Herečka
žánre: Kriminálny / Mysteriózny / Dráma / Komédia / Akčný / Thriller / Hudobný / Romantický / Rodinný
hodnotenie poroty: 56 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Amy Rider je 18. Tá najlepšia snímka je Bez stopy (TV seriál), najslabšia je zase Monogamy Experiment, The. Osoba bola činná v rokoch 2002 až 2012. Celkové hodnotenie osoby porotou je 56 zo 100 bodov čo ju zaraďuje medzi osobnosti, ktoré majú kvalitné filmy čo si nájdu svojich divákov.

Filmografia (Herec / Herečka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Bez stopy (TV seriál)2002neznáma dĺžka66 zo 100 bodov
Veronika Marsová (TV seriál)2004neznáma dĺžka64 zo 100 bodov
Head Cases (TV seriál)200560 minút37 zo 100 bodov
24: Conspiracy (TV seriál)200524 minút0 zo 100 bodov
Hitman Chronicles, The200689 minút0 zo 100 bodov
Campus Ladies (TV seriál)200630 minút0 zo 100 bodov
After Midnight: Life Behind Bars (TV film)2006neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Scooter: Excess All Areas (video film)2006neznáma dĺžka98 zo 100 bodov
Big Shots (TV seriál)2007neznáma dĺžka71 zo 100 bodov
Zoznam200788 minút42 zo 100 bodov
Katrina (TV film)2007neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Universal Remote200778 minút0 zo 100 bodov
Frank TV (TV seriál)2007neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Kissing Cousins200898 minút55 zo 100 bodov
Secret Life of the American Teenager, The (TV seriál)200843 minút33 zo 100 bodov
Privileged2010neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Vražedná rychlost2010113 minút34 zo 100 bodov
Monogamy Experiment, The201288 minút0 zo 100 bodov