Nur Al Levi

Základné informácie
meno a priezvisko: Nur Al Levi
dátum narodenia: 01. 02. 1979
miesto narodenia: Madrid, Madrid, Španělsko
prvý film: Zorro (TV seriál), rok: 1990
posledný film: Hablar, rok: 2015
funkcia: Herec / Herečka
žánre: Western / Dobrodružný / Rodinný / Romantický / Akčný / Thriller / Kriminálny / Dráma / Komédia
hodnotenie poroty: 63 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Nur Al Levi je 9. Tá najlepšia snímka je Zorro (TV seriál), najslabšia je zase Hablar. Osoba bola činná v rokoch 1990 až 2015. Celkové hodnotenie osoby porotou je 63 zo 100 bodov čo ju zaraďuje medzi osobnosti, ktoré majú kvalitné filmy čo si nájdu svojich divákov.

Filmografia (Herec / Herečka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Zorro (TV seriál)1990neznáma dĺžka44 zo 100 bodov
Comisario, El (TV seriál)1999neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Hospital Central (TV seriál)200060 minút67 zo 100 bodov
Sin vergüenza2001116 minút0 zo 100 bodov
Dancer Upstairs, The2002133 minút73 zo 100 bodov
Refugio del mal, El200296 minút0 zo 100 bodov
Abuela de verano (TV seriál)200575 minút0 zo 100 bodov
Próximo oriente, El200690 minút69 zo 100 bodov
Hablar201575 minút0 zo 100 bodov