Marián Varga

Základné informácie
meno a priezvisko: Marián Varga
dátum narodenia: 29. 01. 1947
miesto narodenia: Skalica, Československo
prvý film: Bumerang (TV pořad), rok: 1968
posledný film: Koncert pre hrdinov - Ceny pamäti národa 2014 (TV pořad), rok: 2014
funkcia: Herec / Herečka
žánre: Komédia / Talk show / Hudobný / Dokumentárny / Dráma / Romantický / Publicistický
hodnotenie poroty: 68 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Marián Varga je 21. Tá najlepšia snímka je Bumerang (TV pořad), najslabšia je zase Koncert pre hrdinov - Ceny pamäti národa 2014 (TV pořad). Osoba bola činná v rokoch 1968 až 2014. Celkové hodnotenie osoby porotou je 68 zo 100 bodov čo ju zaraďuje medzi osobnosti, ktoré majú kvalitné filmy čo si nájdu svojich divákov.

Filmografia (Herec / Herečka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Bumerang (TV pořad)196838 minút83 zo 100 bodov
Cesta, která vede nikam (TV film)196959 minút71 zo 100 bodov
Vianoce s Marianom Vargom (koncert)197830 minút78 zo 100 bodov
Lyrové pódium s Mariánem Vargou (koncert)198219 minút0 zo 100 bodov
Balíček snov (TV pořad)198358 minút0 zo 100 bodov
Vianočný pozdrav (TV pořad)198520 minút0 zo 100 bodov
Bratislava: Čertovo kolo (TV film)198965 minút60 zo 100 bodov
Divadelná pieseň (divadelní záznam)199372 minút0 zo 100 bodov
Big Bít (TV seriál)1998neznáma dĺžka87 zo 100 bodov
Pocta Krylovi (koncert)199960 minút0 zo 100 bodov
Krásný ztráty (TV pořad)200025 minút62 zo 100 bodov
Jesenná (zato) silná láska200382 minút23 zo 100 bodov
Zostane to medzi nami2004100 minút25 zo 100 bodov
60 rokov s Mariánom Vargom (TV film)200748 minút93 zo 100 bodov
Slovenský bigbít (TV seriál)2007neznáma dĺžka74 zo 100 bodov
Obyvateľ vlastného ostrova (TV film)200762 minút87 zo 100 bodov
Momentky200890 minút81 zo 100 bodov
Pocta Slobode (koncert)200971 minút40 zo 100 bodov
Koncert Mariána Vargu a jeho hostí (koncert)201085 minút92 zo 100 bodov
Peter a Pavel a džezáky (TV film)201354 minút0 zo 100 bodov
Koncert pre hrdinov - Ceny pamäti národa 2014 (TV pořad)201490 minút62 zo 100 bodov