Chatchai Plengpanich

Základné informácie
meno a priezvisko: Chatchai Plengpanich
dátum narodenia: údaj nie je známy
miesto narodenia: údaj nie je známy
prvý film: Nong Mia, rok: 1991
posledný film: Cheun, rok: 2010
funkcia: Herec / Herečka
žánre: Dráma / Romantický / Akčný / Kriminálny / Dobrodružný / Vojnový / Thriller / Horor / Historický / Komédia
hodnotenie poroty: 56 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Chatchai Plengpanich je 14. Tá najlepšia snímka je Nong Mia, najslabšia je zase Bang Rajan 2. Osoba bola činná v rokoch 1991 až 2010. Celkové hodnotenie osoby porotou je 56 zo 100 bodov čo ju zaraďuje medzi osobnosti, ktoré majú kvalitné filmy čo si nájdu svojich divákov.

Filmografia (Herec / Herečka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Nong Mia1991100 minút0 zo 100 bodov
Mue Puen 2 Sarawin1994128 minút0 zo 100 bodov
Fah1998118 minút0 zo 100 bodov
Legenda o Suriyothai2001142 minút49 zo 100 bodov
Taloompuk2002137 minút0 zo 100 bodov
Zee-Oui200486 minút0 zo 100 bodov
102 piit krungthep plon2004115 minút0 zo 100 bodov
Jom kha mang wet2005118 minút58 zo 100 bodov
Sum muepuen200595 minút0 zo 100 bodov
Tamnan Somdej Phra Naresuan: Ong Prakan Hongsaa2007160 minút0 zo 100 bodov
Tamnan Somdej Phra Naresuan 2: Prakaat Itsaraphaap2007165 minút0 zo 100 bodov
Phii mai jim fun2007neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Cheun201099 minút0 zo 100 bodov
Bang Rajan 22010122 minút61 zo 100 bodov