Andrea Leon

Základné informácie
meno a priezvisko: Andrea Leon
dátum narodenia: 18. 09. 1977
miesto narodenia: Sydney, New South Wales, Austrálie
prvý film: All Saints (TV seriál), rok: 1998
posledný film: 2001 Maniacs: Field of Screams, rok: 2010
funkcia: Herec / Herečka
žánre: Dráma / Kriminálny / Science fiction / Horor / Akčný / Animovaný / Dobrodružný / Telenovela / Komédia / Hudobný / Thriller / Romantický / Mysteriózny / Fantasy / Krátkometrážny / Dokumentárny
hodnotenie poroty: 42 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Andrea Leon je 13. Tá najlepšia snímka je All Saints (TV seriál), najslabšia je zase 2001 Maniacs: Behind the Screams (video film). Osoba bola činná v rokoch 1998 až 2010. Celkové hodnotenie osoby porotou je 42 zo 100 bodov čo ju zaraďuje medzi osobnosti, ktoré majú kvalitné filmy čo si nájdu svojich divákov.

Filmografia (Herec / Herečka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
All Saints (TV seriál)199860 minút19 zo 100 bodov
Young Lions (TV seriál)2002neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Pohľadnice z lúpeží (TV film)2003106 minút0 zo 100 bodov
Man-Thing200597 minút28 zo 100 bodov
Galaktická brána200587 minút44 zo 100 bodov
Ley del silencio, La (TV seriál)200545 minút0 zo 100 bodov
Hood of Horror2006neznáma dĺžka52 zo 100 bodov
Playing with Piranhas2006108 minút0 zo 100 bodov
MTV Video Music Awards 2008 (TV pořad)2008neznáma dĺžka56 zo 100 bodov
Darované srdce200992 minút50 zo 100 bodov
2001 Maniacs: Field of Screams201082 minút42 zo 100 bodov
Dead Awake201093 minút46 zo 100 bodov
2001 Maniacs: Behind the Screams (video film)201018 minút0 zo 100 bodov