Natalie Becker

Základné informácie
meno a priezvisko: Natalie Becker
dátum narodenia: údaj nie je známy
miesto narodenia: údaj nie je známy
prvý film: Consequence, rok: 2003
posledný film: Sophia Grace & Rosie's Royal Adventure (video film), rok: 2014
funkcia: Herec / Herečka
žánre: Thriller / Komédia / Dráma / Akčný / Mysteriózny / Dobrodružný / Science fiction / Fantasy / Psychologický / Kriminálny / Rodinný
hodnotenie poroty: 52 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Natalie Becker je 10. Tá najlepšia snímka je Consequence, najslabšia je zase Sophia Grace & Rosie's Royal Adventure (video film). Osoba bola činná v rokoch 2003 až 2014. Celkové hodnotenie osoby porotou je 52 zo 100 bodov čo ju zaraďuje medzi osobnosti, ktoré majú kvalitné filmy čo si nájdu svojich divákov.

Filmografia (Herec / Herečka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Consequence200397 minút23 zo 100 bodov
Výboj200490 minút34 zo 100 bodov
Záhada bermudského trojuholníka (TV film)2005neznáma dĺžka59 zo 100 bodov
World Unseen, The200794 minút73 zo 100 bodov
Kráľ Škorpión 2: Zrod bojovníka (video film)2008109 minút27 zo 100 bodov
Deal, The200898 minút52 zo 100 bodov
Disgrace2008114 minút61 zo 100 bodov
Strike Back (TV seriál)2010neznáma dĺžka80 zo 100 bodov
Atlantis: End of a World, Birth of a Legend (TV…201188 minút59 zo 100 bodov
Sophia Grace & Rosie's Royal Adventure (video film)201470 minút0 zo 100 bodov