Julij Tošev

Základné informácie
meno a priezvisko: Julij Tošev
dátum narodenia: údaj nie je známy
miesto narodenia: údaj nie je známy
prvý film: Posledno ljato, rok: 1974
posledný film: Amour à taire, Un (TV film), rok: 2005
funkcia: Herec / Herečka
žánre: Dráma / Komédia / Experimentálny / Romantický / Akčný
hodnotenie poroty: 71 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Julij Tošev je 6. Tá najlepšia snímka je Posledno ljato, najslabšia je zase Amour à taire, Un (TV film). Osoba bola činná v rokoch 1974 až 2005. Celkové hodnotenie osoby porotou je 71 zo 100 bodov čo ju zaraďuje medzi osobnosti, ktoré majú kvalitné filmy čo si nájdu svojich divákov.

Filmografia (Herec / Herečka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Posledno ljato197486 minút73 zo 100 bodov
Patyat na muzikantite198596 minút0 zo 100 bodov
Tuvalu1999101 minút80 zo 100 bodov
Cherry Orchard, The1999141 minút64 zo 100 bodov
City of Fear200180 minút53 zo 100 bodov
Amour à taire, Un (TV film)2005102 minút86 zo 100 bodov