Luke Roberts

Základné informácie
meno a priezvisko: Luke Roberts
dátum narodenia: 07. 09. 1977
miesto narodenia: Suffolk, Anglie, Velká Británie
prvý film: Holby City (TV seriál), rok: 1999
posledný film: Oathbreaker (S06E03) (epizoda), rok: 2016
funkcia: Herec / Herečka
žánre: Dráma / Talk show / Vojnový / Historický / Mysteriózny / Kriminálny / Komédia / Fantasy / Akčný / Dobrodružný
hodnotenie poroty: 58 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Luke Roberts je 13. Tá najlepšia snímka je Holby City (TV seriál), najslabšia je zase Oathbreaker (S06E03) (epizoda). Osoba bola činná v rokoch 1999 až 2016. Celkové hodnotenie osoby porotou je 58 zo 100 bodov čo ju zaraďuje medzi osobnosti, ktoré majú kvalitné filmy čo si nájdu svojich divákov.

Filmografia (Herec / Herečka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Holby City (TV seriál)199960 minút33 zo 100 bodov
Loose Women (TV pořad)199945 minút60 zo 100 bodov
Bratstvo neohrozených (TV seriál)2001neznáma dĺžka94 zo 100 bodov
Crossroads (TV seriál)200124 minút20 zo 100 bodov
Mile High (TV seriál)200360 minút71 zo 100 bodov
Holby Blue (TV seriál)2007neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Law & Order: UK (TV seriál)200946 minút55 zo 100 bodov
Piráti z Karibiku 4: V neznámych vodách2011131 minút63 zo 100 bodov
Dracula: The Dark Prince201399 minút25 zo 100 bodov
300: Vzostup impéria2014102 minút65 zo 100 bodov
Taxi Brooklyn (TV seriál)201443 minút52 zo 100 bodov
Wolf Hall (TV seriál)2015neznáma dĺžka80 zo 100 bodov
Oathbreaker (S06E03) (epizoda)201656 minút82 zo 100 bodov