Majumi Iizuka

Základné informácie
meno a priezvisko: Majumi Iizuka
dátum narodenia: 03. 01. 1977
miesto narodenia: Tokio, Japonsko
prvý film: Totsuzen! Neko no kuni banipal witt, rok: 1995
posledný film: Dokidoki! Precure (TV seriál), rok: 2013
funkcia: Herec / Herečka
žánre: Animovaný / Fantasy / Komédia / Rodinný / Dráma / Romantický / Dobrodružný / Akčný / Science fiction / Krátkometrážny / Športový / Psychologický / Mysteriózny / Kriminálny / Hudobný / Horor / Thriller
hodnotenie poroty: 58 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Majumi Iizuka je 64. Tá najlepšia snímka je Totsuzen! Neko no kuni banipal witt, najslabšia je zase Dokidoki! Precure (TV seriál). Osoba bola činná v rokoch 1995 až 2013. Celkové hodnotenie osoby porotou je 58 zo 100 bodov čo ju zaraďuje medzi osobnosti, ktoré majú kvalitné filmy čo si nájdu svojich divákov.

Filmografia (Herec / Herečka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Totsuzen! Neko no kuni banipal witt199576 minút0 zo 100 bodov
Rakusho! Hyper Doll (video film)199580 minút0 zo 100 bodov
Junkers Come Here1995105 minút0 zo 100 bodov
Tenkū no Escaflowne (TV seriál)1996neznáma dĺžka79 zo 100 bodov
Mahō tsukai tai! (video film)1996neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Hamelin no Violin Hiki (TV seriál)1996neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Pokémon (TV seriál)1997neznáma dĺžka37 zo 100 bodov
Haunted Junction (TV seriál)1997neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Shin Tenchi Muyō (TV seriál)1997neznáma dĺžka50 zo 100 bodov
Virus (TV seriál)1997neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Pokémon. Prvý film - Najmocnejší pokémon199875 minút38 zo 100 bodov
Weiß kreuz (TV seriál)1998neznáma dĺžka65 zo 100 bodov
Pikachu no natsuyasumi199823 minút64 zo 100 bodov
Mahō no Stage Fancy Lala (TV seriál)1998neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Majutsushi Orphen (TV seriál)1998neznáma dĺžka46 zo 100 bodov
Princess Nine: Kisaragi joshikō yakyū-bu (TV seriál)1998neznáma dĺžka67 zo 100 bodov
Slayers Excellent (video film)1998neznáma dĺžka74 zo 100 bodov
Glass no kamen: Sen no kamen o motsu shōjo (video…1998neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Pocket Monsters: Pikachu no fuyuyasumi (video film)199820 minút60 zo 100 bodov
Saint Luminous jogakuin (TV seriál)1998neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Pocket Monsters: Pikachu no fuyuyasumi 2000 (video film)1999neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Pokémon 2: Sila jednotlivca199977 minút26 zo 100 bodov
Majutsushi Orphen Revenge (TV seriál)1999neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
ToHeart (TV seriál)1999neznáma dĺžka68 zo 100 bodov
Weiß kreuz (video film)1999neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Mahō tsukai tai! (TV seriál)1999neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Pokémon 3200092 minút24 zo 100 bodov
Escaflowne200098 minút65 zo 100 bodov
Gate Keepers (TV seriál)2000neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Pikachu tankentai200020 minút64 zo 100 bodov
Pocket Monsters: Mewtwo! Ware wa koko ni ari (TV film)200075 minút37 zo 100 bodov
Poketto monsutâ: Pichû to Pikachû200017 minút63 zo 100 bodov
Geobreeders 2: Mōryō yūgekitai File-XX Ransen toppa (video film)2000neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Star Ocean EX (TV seriál)2001neznáma dĺžka66 zo 100 bodov
Taiho shichauzo: Second Season (TV seriál)2001neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Chance Triangle Session (TV seriál)2001neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Pocket Monsters: Celebi toki wo koeta deai200276 minút20 zo 100 bodov
Pocket Monsters: Mizu no miyako no mamorigami Latias to Latios200272 minút34 zo 100 bodov
Heat Guy J (TV seriál)2002neznáma dĺžka50 zo 100 bodov
Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)2002neznáma dĺžka48 zo 100 bodov
Kanon (TV seriál)2002neznáma dĺžka78 zo 100 bodov
Pocket Monsters Side Stories (TV seriál)2002neznáma dĺžka46 zo 100 bodov
You're Under Arrest: Taiho shichauzo (video film)200226 minút0 zo 100 bodov
Asobot senki gokū (TV seriál)2002neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Tokyo Underground (TV seriál)2002neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Kanon kazahana (video film)200321 minút0 zo 100 bodov
UFO Princess Valkyrie: Jūnigatsu no yasōkyoku (TV seriál)2003neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
ToHeart: Remember My Memories (TV seriál)2004neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Galaxy Angel X (TV seriál)2004neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Tenbatsu Angel Rabbie (video film)200424 minút0 zo 100 bodov
Futari wa Precure (TV seriál)2004neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Air (TV seriál)2005neznáma dĺžka72 zo 100 bodov
Glass no kamen (TV seriál)2005neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
UFO Princess Valkyrie: Seireisetsu no hanayome (video film)2005neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
xxxHOLiC (TV seriál)2006neznáma dĺžka81 zo 100 bodov
Kanon (TV seriál)2006neznáma dĺžka85 zo 100 bodov
Aria the Natural (TV seriál)2006neznáma dĺžka78 zo 100 bodov
UFO Princess Valkyrie: Toki to yume to ginga no utage…2006neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Nagasarete airantō (TV seriál)2007neznáma dĺžka62 zo 100 bodov
Shikabane hime: Aka (TV seriál)2008neznáma dĺžka72 zo 100 bodov
Fresh Precure! (TV seriál)2009neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Meitantei Conan: Chinmoku no Quarter2011110 minút64 zo 100 bodov
Kore wa Zombie desu ka? Of the Dead (TV seriál)2012neznáma dĺžka72 zo 100 bodov
Dokidoki! Precure (TV seriál)2013neznáma dĺžka0 zo 100 bodov