Jonathan Dixon

Základné informácie
meno a priezvisko: Jonathan Dixon
dátum narodenia: 25. 10. 1965
miesto narodenia: Los Angeles, California, USA
prvý film: Alias (TV seriál), rok: 2001
posledný film: A Kindness, rok: 2014
funkcia: Herec / Herečka
žánre: Dobrodružný / Thriller / Science fiction / Akčný / Dráma / Mysteriózny / Komédia / Krátkometrážny
hodnotenie poroty: 76 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Jonathan Dixon je 10. Tá najlepšia snímka je Alias (TV seriál), najslabšia je zase A Kindness. Osoba bola činná v rokoch 2001 až 2014. Celkové hodnotenie osoby porotou je 76 zo 100 bodov čo ju zaraďuje medzi filmovú elitu, ktorej tvorbu by ste v žiadnom prípade nemali vynechať.

Filmografia (Herec / Herečka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Alias (TV seriál)2001neznáma dĺžka72 zo 100 bodov
Nezvestní (TV seriál)2004neznáma dĺžka75 zo 100 bodov
Wannabe200583 minút0 zo 100 bodov
Mission: Impossible III2006126 minút76 zo 100 bodov
Star Trek2009127 minút84 zo 100 bodov
Anatomy of Hope (TV film)2009neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Don't Press Benjamin's Buttons20097 minút0 zo 100 bodov
Super 82011107 minút67 zo 100 bodov
Star Trek: Do temnoty2013132 minút81 zo 100 bodov
A Kindness201415 minút0 zo 100 bodov