James Lipton

Základné informácie
meno a priezvisko: James Lipton
dátum narodenia: 19. 09. 1926
miesto narodenia: Detroit, Michigan, USA
prvý film: Armstrong Circle Theatre (TV seriál), rok: 1950
posledný film: Plimpton! Starring George Plimpton as Himself, rok: 2012
funkcia: Herec / Herečka
žánre: Dráma / Telenovela / Talk show / Publicistický / Kriminálny / Mysteriózny / Hudobný / Komédia / Animovaný / Dokumentárny / Dobrodružný / Rodinný
hodnotenie poroty: 71 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe James Lipton je 24. Tá najlepšia snímka je Armstrong Circle Theatre (TV seriál), najslabšia je zase Plimpton! Starring George Plimpton as Himself. Osoba bola činná v rokoch 1950 až 2012. Celkové hodnotenie osoby porotou je 71 zo 100 bodov čo ju zaraďuje medzi osobnosti, ktoré majú kvalitné filmy čo si nájdu svojich divákov.

Filmografia (Herec / Herečka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Armstrong Circle Theatre (TV seriál)195060 minút68 zo 100 bodov
Guiding Light, The (TV seriál)195218 minút21 zo 100 bodov
Today (TV pořad)1952neznáma dĺžka71 zo 100 bodov
You Are There (TV seriál)195330 minút0 zo 100 bodov
Big Break, The195375 minút0 zo 100 bodov
Inner Sanctum (TV seriál)195427 minút0 zo 100 bodov
Saturday Night Live (TV pořad)197590 minút85 zo 100 bodov
Simpsonovci (TV seriál)1989neznáma dĺžka93 zo 100 bodov
Bouillon de culture (TV pořad)1991neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Late Night with Conan O'Brien (TV pořad)199360 minút85 zo 100 bodov
Inside the Actors Studio (TV pořad)1994neznáma dĺžka90 zo 100 bodov
View, The (TV pořad)199760 minút51 zo 100 bodov
Jednotka spätného nasadenia (TV seriál)1998neznáma dĺžka57 zo 100 bodov
Ali G Show, Da (TV seriál)2000neznáma dĺžka81 zo 100 bodov
Bláznivý Jimov život (TV seriál)2001neznáma dĺžka64 zo 100 bodov
Last Call with Carson Daly (TV pořad)200230 minút71 zo 100 bodov
Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)200360 minút84 zo 100 bodov
Arrested Development (TV seriál)200368 minút81 zo 100 bodov
Tony Danza Show, The (TV pořad)200430 minút50 zo 100 bodov
Late Late Show with Craig Ferguson, The (TV pořad)200562 minút91 zo 100 bodov
Igor200887 minút60 zo 100 bodov
Blesk200893 minút74 zo 100 bodov
Suburgatory (TV seriál)2011neznáma dĺžka65 zo 100 bodov
Plimpton! Starring George Plimpton as Himself201289 minút0 zo 100 bodov