Ailsa Marshall

Základné informácie
meno a priezvisko: Ailsa Marshall
dátum narodenia: 14. 05. 1975
miesto narodenia: údaj nie je známy
prvý film: Ženy z rodu Gilmorovcov (TV seriál), rok: 2000
posledný film: Act of Valor, rok: 2012
funkcia: Herec / Herečka
žánre: Dráma / Komédia / Rodinný / Romantický / Akčný / Kriminálny / Horor / Fantasy / Mysteriózny / Thriller / Dobrodružný
hodnotenie poroty: 67 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Ailsa Marshall je 10. Tá najlepšia snímka je Ženy z rodu Gilmorovcov (TV seriál), najslabšia je zase Act of Valor. Osoba bola činná v rokoch 2000 až 2012. Celkové hodnotenie osoby porotou je 67 zo 100 bodov čo ju zaraďuje medzi osobnosti, ktoré majú kvalitné filmy čo si nájdu svojich divákov.

Filmografia (Herec / Herečka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Ženy z rodu Gilmorovcov (TV seriál)2000neznáma dĺžka74 zo 100 bodov
Križovatky medicíny (TV seriál)2000neznáma dĺžka57 zo 100 bodov
Entourage (TV seriál)2004neznáma dĺžka78 zo 100 bodov
Ako som spoznal vašu mamu (TV seriál)2005neznáma dĺžka86 zo 100 bodov
Dirt (TV seriál)2007neznáma dĺžka74 zo 100 bodov
Richard III2008neznáma dĺžka77 zo 100 bodov
True Blood: Pravá krv (TV seriál)2008neznáma dĺžka76 zo 100 bodov
Izba smrti200889 minút25 zo 100 bodov
Neznáme obete (TV seriál)2009neznáma dĺžka52 zo 100 bodov
Act of Valor2012110 minút68 zo 100 bodov