Jana Pallaske

Základné informácie
meno a priezvisko: Jana Pallaske
dátum narodenia: 20. 05. 1979
miesto narodenia: Západní Berlín, Západní Německo
prvý film: V plnom nasadení (TV seriál), rok: 1998
posledný film: Thicker, rok: 2015
funkcia: Herec / Herečka
žánre: Kriminálny / Dráma / Komédia / Romantický / Akčný / Thriller / Dobrodružný / Road movie / Poviedkový / Mysteriózny / Muzikál / Vojnový / Science fiction / Horor / Životopisný / Western / Historický / Dokumentárny
hodnotenie poroty: 60 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Jana Pallaske je 32. Tá najlepšia snímka je V plnom nasadení (TV seriál), najslabšia je zase Fakju pán profesor 2. Osoba bola činná v rokoch 1998 až 2015. Celkové hodnotenie osoby porotou je 60 zo 100 bodov čo ju zaraďuje medzi osobnosti, ktoré majú kvalitné filmy čo si nájdu svojich divákov.

Filmografia (Herec / Herečka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
V plnom nasadení (TV seriál)1998neznáma dĺžka56 zo 100 bodov
Alaska.de200089 minút72 zo 100 bodov
Jeans2001neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Engel & Joe200193 minút69 zo 100 bodov
Hladina adrenalinu200290 minút47 zo 100 bodov
Tatort - Schützlinge (TV film)2002neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Baader2002115 minút56 zo 100 bodov
Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Rock 'n Roll…200350 minút78 zo 100 bodov
Láska v mysli200488 minút69 zo 100 bodov
EuroTrip200487 minút64 zo 100 bodov
Polly Blue Eyes2005101 minút40 zo 100 bodov
Búrlivo zaľúbená (TV film)200592 minút46 zo 100 bodov
Poď sem200697 minút78 zo 100 bodov
Maja (TV seriál)2006neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Vollidiot2007102 minút28 zo 100 bodov
Palermo Shooting (festivalový název)2008108 minút61 zo 100 bodov
Märzmelodie200889 minút0 zo 100 bodov
Berlin am Meer200898 minút0 zo 100 bodov
Nehanební bastardi2009153 minút85 zo 100 bodov
Kopf oder Zahl200994 minút0 zo 100 bodov
Screamers: The Hunting200995 minút42 zo 100 bodov
Phantomschmerz200997 minút75 zo 100 bodov
Muži a sex v meste2009107 minút66 zo 100 bodov
Zwölf Meter ohne Kopf2009108 minút46 zo 100 bodov
Snowblind (video film)2010neznáma dĺžka44 zo 100 bodov
IK1 - Touristen in Gefahr (TV film)201193 minút29 zo 100 bodov
Männerherzen... und die ganz ganz große Liebe2011108 minút58 zo 100 bodov
Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Das Zweite Leben…201190 minút76 zo 100 bodov
Fakjú pán profesor2013117 minút76 zo 100 bodov
Mord im Hause Medici (TV seriál)2013neznáma dĺžka65 zo 100 bodov
Thicker2015neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Fakju pán profesor 22015115 minút78 zo 100 bodov