Michael Carbonaro

Základné informácie
meno a priezvisko: Michael Carbonaro
dátum narodenia: 28. 04. 1982
miesto narodenia: New York, New York, USA
prvý film: Guiding Light, The (TV seriál), rok: 1952
posledný film: Carbonaro Effect, The (TV pořad), rok: 2014
funkcia: Herec / Herečka
žánre: Telenovela / Dráma / Mysteriózny / Romantický / Kriminálny / Komédia / Krátkometrážny / Science fiction / Thriller / Horor / Reality-TV
hodnotenie poroty: 64 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Michael Carbonaro je 14. Tá najlepšia snímka je Guiding Light, The (TV seriál), najslabšia je zase Carbonaro Effect, The (TV pořad). Osoba bola činná v rokoch 1952 až 2014. Celkové hodnotenie osoby porotou je 64 zo 100 bodov čo ju zaraďuje medzi osobnosti, ktoré majú kvalitné filmy čo si nájdu svojich divákov.

Filmografia (Herec / Herečka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Guiding Light, The (TV seriál)195218 minút21 zo 100 bodov
All My Children (TV seriál)197010 minút69 zo 100 bodov
Zákon a poriadok: Špeciálna jednotka (TV seriál)1999neznáma dĺžka66 zo 100 bodov
Chappelle's Show (TV seriál)200330 minút86 zo 100 bodov
Tale of Two Pizzas, A200382 minút0 zo 100 bodov
Another Gay Movie200692 minút30 zo 100 bodov
I Was a Creature from Outer Space20075 minút0 zo 100 bodov
How to Make It in America (TV seriál)2010neznáma dĺžka78 zo 100 bodov
Happily Divorced (TV seriál)2011neznáma dĺžka53 zo 100 bodov
God Bless America2011105 minút73 zo 100 bodov
Newsroom, The (TV seriál)2012neznáma dĺžka87 zo 100 bodov
Love or Whatever2012neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Trouble with Barry, The201390 minút0 zo 100 bodov
Carbonaro Effect, The (TV pořad)201425 minút75 zo 100 bodov