Pooja Kumar

Základné informácie
meno a priezvisko: Pooja Kumar
dátum narodenia: 04. 02. 1977
miesto narodenia: St. Louis, Missouri, USA
prvý film: Zákon a poriadok: Špeciálna jednotka (TV seriál), rok: 1999
posledný film: Uttama Villain, rok: 2015
funkcia: Herec / Herečka
žánre: Kriminálny / Mysteriózny / Dráma / Komédia / Romantický / Muzikál / Animovaný / Akčný / Thriller / Vojnový
hodnotenie poroty: 59 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Pooja Kumar je 11. Tá najlepšia snímka je Zákon a poriadok: Špeciálna jednotka (TV seriál), najslabšia je zase Uttama Villain. Osoba bola činná v rokoch 1999 až 2015. Celkové hodnotenie osoby porotou je 59 zo 100 bodov čo ju zaraďuje medzi osobnosti, ktoré majú kvalitné filmy čo si nájdu svojich divákov.

Filmografia (Herec / Herečka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Zákon a poriadok: Špeciálna jednotka (TV seriál)1999neznáma dĺžka66 zo 100 bodov
Flavors2003113 minút33 zo 100 bodov
Night of Henna200592 minút0 zo 100 bodov
Hiding Divya200688 minút0 zo 100 bodov
Sita Sings the Blues200882 minút78 zo 100 bodov
Bollywood Hero (TV seriál)2009neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Anjaana Anjaani2010145 minút66 zo 100 bodov
Muž na hraně201298 minút64 zo 100 bodov
Vishwaroopam2013149 minút45 zo 100 bodov
Vishwaroopam 22014neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Uttama Villain2015neznáma dĺžka0 zo 100 bodov